Αν και η καραντίνα δεν ευνοεί και δεν επιτρέπει στις τάσεις να “ανθίσουν”… φαίνεται ότι μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα απόχρωση θα κάνει αισθητή την παρουσία της καθώς ο καιρός θα γλυκάνει και θα βρισκόμαστε πιο κοντά στις προσδοκίες μας, στο να αφήσουμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση πίσω μας.

Στη μόδα, που επαναπροδιορίζει τους όρους της σύμφωνα με τις νέες συνθήκες, το αθλητικό, το casual, η άνεση αλλά και ένα χρώμα ικανό να μας φτιάξει τη διάθεση διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Pantone ανακοίνωσε το ανοιχτό γκρι και το απαλό κίτρινο ως τα χρώματα του 2021. Όμως το δροσερό χρώμα της μέντας, στη ματ εκδοχή του, είναι αυτό που φαίνεται να κερδίζει έδαφος ως τάση της μόδας για αυτή την Άνοιξη.

Το mint green θυμίζει τόσο ανοιχτό γαλάζιο, όσο και ανοιχτό πράσινο ή το χρώμα της πράσινης αργίλου. Το χρώμα αυτό ενέχει μια  φρεσκάδα ενώ παράλληλα είναι διακριτικό.

Ένα πουκάμισο, ένα τοπ ή ένα σικάτο μπλέιζερ σε αυτό το χρώμα θα λέγαμε πως είναι  ιδανικές επιλογές αφού μπορείτε να τα συνδυάσετε πανεύκολα για να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες εμφανίσεις.

Συνδυάστε με λευκό και γκρι αλλά αποφύγετε το μπεζ και “φρεσκάρετε” την διάθεσή σας!

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES