Το “μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει” λέει η παροιμία και ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της γνωστής ηθοποιού Monica Bellucci και της κόρης της Deva Cassel. Η 16χρονη Deva φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την μητέρα της στο εξώφυλλο της Ιταλικής Vogue από τον Paolo Roversi, και είναι το ίδιο εκθαμβωτική με την Diva του κινηματογράφου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι νέο αφού η Deva έχει φωτογραφηθεί ήδη για δύο καμπάνιες και πέντε διεθνή εξώφυλλα. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα σύντομα θα γίνει και πρέσβειρα για τον οίκο Christian Dior. Είναι όμως η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται με την μητέρα της κάτι το οποίο φέρεται να το ζήτησε η ίδια. Όταν η Bellucci ρώτησε το λόγο, η Deva απάντησε ότι έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από τότε που βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας της. H  φωτογράφιση αυτή είχε γίνει όταν η Monica ήταν 7 μηνών έγκυος από τον φωτογράφο Fabrizio Ferri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Monica είναι πολύ περήφανη για την κόρη της η οποία λέει ότι είναι ένα ανεξάρτητο άτομο που δεν φοβάται τίποτα και μιλάει πέντε Γλώσσες. Η ίδια προσπάθησε να μην φέρει την κόρη της σε δύσκολη θέση κατά την διάρκεια της φωτογράφισης παραχωρώντας της το πλατό και αποχωρώντας, αφήνοντας την Deva να κάνει “τα δικά της”, δίνοντας έτσι χώρο στην νέα γενιά να λάμψει, να έχει αυτοπεποίθηση, αυθεντικότητα και ανεξαρτησία.

Από ότι φαίνεται η Deva Cassel ένας ακόμα γόνος διασήμων που ακολουθεί τα λαμπερά βήματα της μητέρας της και προστίθεται στη νέα γενιά top model όπως η Kaia Gerber και η Lily Rose Depp.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES