Ποιος είπε ότι εν μέσω πανδημίας δεν μπορείς να δεις χαρούμενα και ευχάριστα πράγματα να συμβαίνουν; Ένα δημιουργικό μυαλό όπως ο Jeremy Scott μπορεί να βρει την λύση στην κοινωνική αποστασιοποίηση και με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο να παρουσιάσει την νέα του συλλογή για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2021.

Moschino - επίδειξη μόδας με κουκλοθέατρο

Το όνομα της συλλογής “No strings attached” και η παρουσίασή της με τον εντελώς αντίθετο τρόπο. Μοντέλα και κοινό είναι μαριονέτες που κάνουν ένα ξεχωριστό και αξέχαστο fashion show. Οι δημιουργίες του σχεδιαστή υπό κλίμακα, φορεμένα σε κούκλες παρουσιάζονται σε πολύ γνωστές προσωπικότητες της μόδας, επίσης σε μορφή κούκλας, τις οποίες δημιούργησε το “Jim Henson’s Creature Shop”

Moschino - επίδειξη μόδας με κουκλοθέατρο

Αυτή η εβδομάδα μόδας, είναι διαφορετική από κάθε άλλη. Όλοι οι σχεδιαστές ψάχνουν διαφορετικούς τρόπους να παρουσιάσουν τις συλλογές τους. Ο Jeremy Scott είναι γνωστός για την αγάπη του σε ιδέες που βασίζονται σε παιχνίδια όπως η barbie μέχρι καθημερινά αντικείμενα και γνωστές αλυσίδες fast food! Γι’ αυτό και αυτή η ιδέα της επίδειξης μόδας με κουκλοθέατρο θα ταίριαζε μόνο στην δική του φυσιογνωμία! Με αυτό τον τρόπο ανέβασε τον πήχη της δημιουργικότητας πολύ υψηλά.

Moschino - επίδειξη μόδας με κουκλοθέατρο

Ο ίδιος λέει ότι έχουν έρθει τα πάνω κάτω και ζούμε σε μια σουρεαλιστική κατάσταση που όμως μοιάζει τόσο αληθινή. Και μέσα από αυτά τα νέα δεδομένα δημιουργείται ένα νέο επαναστατικό βιβλίο κανόνων. Αυτή η κατάσταση αποκαλύπτει την εξέλιξη που απαιτείται να γίνει στον χώρο της μόδας.

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS