Ένα νέο μοντέλο καταστήματος το MyΎδρα Concept Store πραγματοποίησε τα εγκαίνια του στο κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας και πλήθος κόσμου πλήθους προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, από την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και από το Μονακό, την Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, το τίμησαν με την παρουσία του.

Λαμπερό opening event για το MyΎδρα Concept Store

Οι επισκέπτες διασκέδασαν υπό τους ρυθμούς live band μουσικής, αλλά και πολλές εκπλήξεις και happenings που σηματοδότησαν το opening event του MyΎδρα Concept Store, το οποίο θα συζητηθεί για την πρωτοτυπία του.

Την ώρα λοιπόν που οι ζωγράφοι Ανδρέας Ψαράκος και Νατάσα Γκάνα ολοκλήρωναν τα θαυμαστά έργα τους χρησιμοποιώντας την παλέτα και τα πινέλα τους, σε άλλο σημείο οι συγγραφείς Σάντρα Χωρέμη και Αντώνης Ράμπιας υπέγραφαν αντίτυπα των βιβλίων τους «SANDRA LOVES» και «ΎΔΡΑ» αντίστοιχα.

Την επεξεργασία μιας χειροποίητης δερμάτινης τσάντας CALLISTA, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι παρευρισκόμενοι ενώ ταυτόχρονα ταλαντούχοι φοιτητές του Τμήματος ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δημιουργούσαν, υπό την καθοδήγηση του γνωστού pastry chef, Χρήστου Βέργαδου, ένα εντυπωσιακό φόρεμα φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από … σταφίδες!

Λαμπερό opening event για το MyΎδρα Concept Store

Με τους χαρακτηριστικούς ρυθμούς του Ζορμπά έκλεισε η εκδήλωση και όλο το νησί χόρεψε έξω από το κατάστημα με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα να φωτίζουν εορταστικά τον ουρανό.

Λαμπερό opening event για το MyΎδρα Concept Store

Μια μοναδική εμπειρία shopping υπόσχεται να προσφέρει τo MyΎδρα Concept Store, το οποίο βρίσκεται βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του λιμανιού, με σκοπό να αποτελέσει το απόλυτο «shopping destination» για τους επισκέπτες του, από όλο τον κόσμο!

Η μοναδικότητα του MyΎδρα Concept Store έγκειται στη συνύπαρξη διαφορετικών μεταξύ τους ειδών – Fashion, Jewellery, Art & Design – τόσο αναμενόμενων όσο και απροσδόκητων, που η παρουσία τους στον ίδιο χώρο αρχικά αιφνιδιάζει. Στο κατάστημα θα ανακαλύψετε μοναδικές «exclusive» επιλογές και ξεχωριστές δημιουργίες, σχεδιασμένες αποκλειστικά για το MyΎδρα Concept Store που φέρουν την υπογραφή της «SOPHIA DE LA CHOUVEL».

Τα brands και οι δημιουργίες καλλιτεχνών που φιλοξενεί το MyΎδρα Concept Store είναι:

FASHION: BROOKS BROTHERS, REPLAY, CALLISTA, RETROVI, PAMPALONI, A TO Z GREEK, JPM, ELENA MAKRI MYKONOS, GOULANDRIS, NOMMO, THEMIS-Z, RE CONCEPT DESIGNS, SEA THROUGH, ZEUS + ΔΙΟΝΕ.

JEWELLERY: KESSARIS, KATRAMOPOULOS, SERKOS, ΠΑΤΣΕΑΣ, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, VENETIA VILDIRIDIS, REQVIAN, BEAD IT!

ART & DESIGN: έργα τέχνης KAPOPOULOS FINE ARTS (ΦΑΣΙΑΝΟΣ, ΨΑΡΑΚΟΣ, PAVLOS, ERRÓ, BENΟIT PARE κ.α. ) καθώς και είδη δώρων, βιβλία, διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι υψηλής τέχνης και αισθητικής (ΔΕΣΤΕ Publications, VST, ASSOULINE, L’ OBJET, CASA, MINA PAPATHEODOROU VALYRAKI).

Λαμπερό opening event για το MyΎδρα Concept Store

Luca Gastaldi (CEO Brooks Brothers), Σοφία Βαχάρη – Τσουβελεκάκη, Michael Kannenberg (Yacht Club Monaco)

Λαμπερό opening event για το MyΎδρα Concept Store

Ελένη Αγιοστρατίτη, Σοφία Βαχάρη – Τσουβελεκάκη, Τεχνίτρια της Callista

Λαμπερό opening event για το MyΎδρα Concept Store

Σοφία Βαχάρη – Τσουβελεκάκη, Πόπη Ροδοπούλου, Χρήστος Βέργαδος, Μοντέλο με φόρεμα εξ ολοκλήρου από σταφίδες

Λαμπερό opening event για το MyΎδρα Concept Store

Ρόη Αποστολοπούλου, Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Σοφία Βαχάρη – Τσουβελεκάκη, Ρούλα Λινάτσα

Λαμπερό opening event για το MyΎδρα Concept Store

Ελένη Αγιοστρατίτη, Μύρνα Παττίχη, Σοφία Βαχάρη – Τσουβελεκάκη, κρατώντας τσάντες Retrovi/Callista