Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική για το πρόσωπο και το σώμα μας. Είναι απαραίτητη για την επιδερμίδα μας σε καθημερινή βάση, για να της παρέχουμε την φροντίδα που χρειάζεται, ώστε να μην αφυδατώνεται.

Πώς λοιπόν θα έχουμε την απαραίτητη ενυδάτωση για το σώμα μας; Εδώ στο {vesper} σου έχουμε όλα τα tips!

Νερό και βιταμίνες

βιταμίνη c

Το σώμα μας χρειάζεται ένα λίτρο νερό την ημέρα  για να “ξεδιψάει”  και να αποτοξινώνεται ο οργανισμός μας. Επίσης με τις βιταμίνες που υπάρχουν στα φρούτα και τα λαχανικά προστατεύεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα, το σώμα μας, άρα και η επιδερμίδα μας. Μερικές βιταμίνες όπως η C και η  B, είναι αποτελεσματικές απέναντι στις ρυτίδες, τις πανάδες και δίνουν λάμψη στο δέρμα μας.

Σωστός καθαρισμός  και ενυδάτωση

πλύσιμο χεριών

Σωστός καθαρισμός  και ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου μας σημαίνει να μην ξεχνάμε να απομακρύνουμε όλο το make up μας, να βάζουμε την ενυδατική μας κρέμα, να κάνουμε μια φορά την εβδομάδα  μια μάσκα προσώπου. Έτσι και το υπόλοιπο σώμα μας φροντίζουμε, μετά από το μπάνιο, να το περιποιούμαστε με τα κατάλληλα προϊόντα. Και φυσικά τα χέρια μας, τα προσέχουμε ιδιαίτερα τώρα που τα πλένουμε πιο συχνά και βάζουμε αντισηπτικό. Δεν ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε συχνά ενυδατική κρέμα κατά της ξηρότητας!

Extra tips

σωστός ύπνος

 Να σκουπίζουμε το πρόσωπο και το σώμα μας, χωρίς να τρίβουμε την πετσέτα επάνω μας.  Φυσικά να μην ξεχνάμε ότι ο σωστός ύπνος, η γυμναστική  και η αποφυγή του τσιγάρου, συμβάλλουν στην σωστή ενυδάτωση.