Το νέο ΜΙΝΙ Clubman άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κοινό και το υποδέχθηκε ως ένας σύγχρονος gentleman στο πρώτο Photo Exhibition, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή ένα αυτοκίνητο. Την Τρίτη 15, Οκτωβρίου, προσκεκλημένοι από τους χώρους των τεχνών, της μόδας, της μουσικής και της ενημέρωσης, βρέθηκαν στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη για μία λαμπερή βραδιά εμπνευσμένη από ξεχωριστές καλλιτεχνικές δημιουργίες.

ΜΙΝΙ Clubman Photo Exhibition Γκαλερί Ζουμπουλάκη 

Οι εικόνες του φωτογράφου Παναγιώτη Κουτρουμπή

Ο Μάνος Δρακωτός, επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα, καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους και τους προσκάλεσε να ανακαλύψουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα του νέου MINI Clubman, που ταιριάζει σε κάθε σύγχρονο άνθρωπο της πόλης, που επιδιώκει να ζει νέες εμπειρίες, να εμπνέεται από καθετί νέο, να δημιουργεί και να εξελίσσεται καθημερινά.

ΜΙΝΙ Clubman Photo Exhibition Γκαλερί Ζουμπουλάκη 

Οι εικόνες του φωτογράφου Νικόλα Μάστορα

Το νέο μοντέλο της μάρκας MINI αναγνωρίζει την αξία της πρώτης εντύπωσης. Κάθε χαρακτηριστικό του είναι η πεμπτουσία της ευγένειας, της άριστης σχεδίασης και της πρακτικότητας. Έχει ώριμη και προσεγμένη εμφάνιση, είναι ένας ειδήμονας του στιλ, της υψηλής δεξιοτεχνίας, η επιτομή της εμφάνισης που συναντά την λειτουργικότητα.

ΜΙΝΙ Clubman Photo Exhibition Γκαλερί Ζουμπουλάκη 

Οι 6 πόρτες του νέου MINI Clubman ανοίγουν για να προσφέρουν έμπνευση και χώρο για τις πιο μοναδικές αναζητήσεις. Για το λόγο αυτό, η ΜΙΝΙ ζήτησε από 6 διακεκριμένους Έλληνες φωτογράφους να αποτυπώσουν αυτά τα χαρακτηριστικά στις φωτογραφίες τους και να εμπνευστούν από το βασικό μήνυμα του νέου MINI Clubman, “Open More Doors”.

ΜΙΝΙ Clubman Photo Exhibition Γκαλερί Ζουμπουλάκη 

Έτσι, δημιουργήθηκαν 6 ξεχωριστές ιστορίες που παρουσίασαν όλες τις ανατρεπτικές πτυχές ενός πραγματικού gentleman από τους φωτογράφους-δημιουργούς, Κωνσταντίνο και Πέτρο Σοφικίτη, Νικόλα Μάστορα, Κώστα Σπαθή, Ηλία Ντζόιδο, Παναγιώτη Κουτρουμπή και Άρη Κατσιγιάννη. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας παρουσιάστηκε μέσω μιας φωτογραφικής συλλογής, ενώ οι καλλιτέχνες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δική τους οπτική και να μοιραστούν με το κοινό την έμπνευσή τους.

ΜΙΝΙ Clubman Photo Exhibition Γκαλερί Ζουμπουλάκη Δήμητρα Μπίκου (Διευθύντρια Μarketing της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα), Μάνος Δρακωτός (Επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα)

Δήμητρα Μπίκου (Διευθύντρια Μarketing της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα), Μάνος Δρακωτός (Επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα)

ΜΙΝΙ Clubman Photo Exhibition Γκαλερί Ζουμπουλάκη  Οι έξι φωτογράφοι που συμμετείχαν στην έκθεση για το νέο ΜΙΝΙ Clubman (από αριστερά): Κωνσταντίνος Σοφικίτης, Παναγιώτης Κουτρουμπής, Νικόλας Μάστορας, Κώστας Σπαθής, Άρης Κατσιγιάννης, Ηλίας Ντζόιδος

Οι έξι φωτογράφοι που συμμετείχαν στην έκθεση για το νέο ΜΙΝΙ Clubman (από αριστερά): Κωνσταντίνος Σοφικίτης, Παναγιώτης Κουτρουμπής, Νικόλας Μάστορας, Κώστας Σπαθής, Άρης Κατσιγιάννης, Ηλίας Ντζόιδος

ΜΙΝΙ Clubman Photo Exhibition Γκαλερί Ζουμπουλάκη  Τζόρτζια Βαϊνά

Τζόρτζια Βαϊνά

ΜΙΝΙ Clubman Photo Exhibition Γκαλερί Ζουμπουλάκη  Κώστας Κοκκινάκης, Χριστίνα Κανελλοπούλου

Κώστας Κοκκινάκης, Χριστίνα Κανελλοπούλου

ΜΙΝΙ Clubman Photo Exhibition Γκαλερί Ζουμπουλάκη Χάρης Ντάβλας, Κώστας Σπαθής

Χάρης Ντάβλας, Κώστας Σπαθής

ΜΙΝΙ Clubman Photo Exhibition Γκαλερί Ζουμπουλάκη  Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Υβόννη Ντόστα

Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Υβόννη Ντόστα