Η 1η New Generations Fashion Lines είναι μια ανάσα μακριά και 18 σχεδιαστές κατάφεραν να φθάσουν στην παρουσίαση των κολεξιόν τους. Εμείς τους ευχόμαστε Καλή επιτυχία στο Show και καλή αρχή στην καριέρα τους.

Οι σχεδιαστές που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση είναι κατά αλφαβητική σειρά :

Aleema – Χριστίνα Τυφούδη (δημιουργία της απεικονίζεται στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου)
Alexandra Fardi – Αλεξάνδρα Φαρδή
Amalias Little Store – Αμαλία Κωνσταντινέα
Atelier Ntove – Αναστάσιος Ντοβέτογλου
Bou Bou – Νατάσσα Τάντουλα
Eleftheriou – Σπύρος Ελευθερίου
Elena Fili – Έλενα Φίλη
Emelie – Αιμιλία Σκυλάκου
FoFil – Φωτούλα Φιλήντρα
Hand made Jewels by Roi – Αργυρώ Αϊβατιάδου
Ilda – Ilda Selmani
LA BLUE – Κατερίνα Μπλεμπουτζάκη
Lena Lada – Λένα Λαδά
Maggie by Margarita Maritsa – Μαργαρίτα Μαρίτσα
Maria Agathokleous – Μαρία Αγαθοκλέους
Prince Erotokritos – Ερωτόκριτος Κυμιωνής
Theom – Μενέλαος Θεοδοσιάδης
Yiotina De La Grammatika – Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα

Το Fashion Show διοργανώνεται από την εταιρία Stalexpo και τον Ερωτόκριτο Κιμιωνή. Art Director είναι ο κ. Μιχάλης Πάντος και παρουσιάστρια η Ilenia Williams.

 

 New Generations Fashion Lines - NGFL - VESPER gr Magazine

Το οργανωτικό team του New Generations Fashion Lines, Ερωτόκριτος Κιμιωνής, Ilenia Wiliams, Άσπα Κοντού – Stalexpo, Σπύρος Καλαματιανός, Τζένη Οικονόμου Ρίζου.

To Make up του fashion show έχει αναλάβει η σχολή Freddy Makeup Stage  με προϊόντα από την Erre Due, ενώ το creative hairstylist είναι ο Christos Bairabas και το Hairstyling θα γίνει με προϊόντα Swarzkopf. Το Backstage coordination έχει αναλάβει η σχολή Athens Fashion Club.

Τη διοργάνωση θα διανθίσει μια εικαστική πρόταση του καλλιτέχνη Χρήστου Πετρίδη. Δύο γλυπτά τα οποία διατίθενται για την υποστήριξη της «Κιβωτού του κόσμου».

Οι προετοιμασίες πριν το Fashion Show όπως είναι φυσικά πυρετώδης αφού πρέπει να διευθετηθεί μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια για ένα άψογο αποτέλεσμα.

 

 New Generations Fashion Lines - NGFL - VESPER gr Magazine

Λεπτομέρειες από την συλλογή της σχεδιάστριας Μαρίας Αγαθοκλέους

Είναι χαρά για την διοργάνωση το γεγονός ότι η αγορά έχει ήδη δεχθεί με πολύ καλά σχόλια την ιδέα να παρουσιάζουν τη δουλειά τους οι νέοι σχεδιαστές δύο φορές το χρόνο ενώ αρκετές είναι και οι εταιρίες που θέλησαν να υποστηρίξουν γενικά τις προσπάθειες της Νέας Γενιάς στηρίζοντας την Κιβωτό και τους σχεδιαστές.

Μεγάλη επίσης αναμένεται να είναι και η προσέλευση του κόσμου στο Fashion Show αφού θα παραστούν καταξιωμένοι Έλληνες Σχεδιαστές, μεγάλοι κατασκευαστές ενδυμάτων, δημοσιογράφοι και άνθρωποι του χώρου της μόδας, οι οποία ανυπομονούν να γνωρίσουν τα νέα ταλέντα και να δουν την δουλειά των νέων σχεδιαστών από κοντά.