To LunarEpic Flyknit είναι ένα μοναδικό παπούτσι, με άψογη εφαρμογή που προσαρμόζεται στο σώμα που κινείται και προσφέρει αίσθηση ρευστότητας και εξαιρετική απαλότητα. Είναι απίστευτα ευέλικτο, ιδανικό για προπονήσεις με τρέξιμο αντοχής, τρέξιμο με προοδευτικά πιο γρήγορο ρυθμό ή τρέξιμο αποθεραπείας.
Αυτό ήταν και το όραμα των σχεδιαστών της εταιρίας, να δημιουργήσουν την ιδανική επιλογή για τους δρομείς. Κατασκεύασαν ένα ελαφρύ μονοκόμματο επάνω μέρος από Nike Flyknit με τη δυνατότητα να αναπνέει και δημιούργησαν διαφορετικές υφάνσεις απευθείας στην πλέξη για στήριξη ακριβείας, καθώς το ύφασμα αγκαλιάζει την καμάρα, τη φτέρνα και το μπροστινό μέρος του ποδιού.
Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί επιλογή αθλητών υψηλών επιδόσεων όπως η Κατερίνα Στεφανίδη που κατέκτησε την πρώτη θέση και η Νικόλ Κυριακοπούλου που κατέκτησε την τέταρτη θέση στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμσταρνταμ. Οι δύο αθλήτριες προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με συμμάχους τους την άριστη προετοιμασία, την πίστη στον εαυτό τους και την αξιοπιστία που τους προσφέρει ο Nike εξοπλισμός τους και το LunarEpic Flyknit.
Leave a reply