Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι δεν ξέρουμε ποιο ακριβώς crop τοπ να  πρωτοδιαλέξουμε αφού οι επιλογές σε σχήματα, χρώματα και patterns είναι πολλές και άκρως ελκυστικές. Ο τρόπος όμως με τον οποίο θα επιλέξουμε να φορέσουμε αυτό το κομμάτι είναι πραγματικά καθοριστικός.

Και αν ο πιο απλός τρόπος είναι να το φορέσουμε μαζί με ένα τζιν παντελόνι ή ένα μονόχρωμο σορτσάκι, στην πραγματικότητα ο πιο κομψός και φινετσάτος του συνδυασμός είναι κάπως διαφορετικός…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ichhata Shrestha (@ichhatastyle)

Ένα crop top φορεμένο με, κυριολεκτικά, οτιδήποτε καθώς περπατάμε στα φρεσκοασβεστωμένα σοκάκια της Τήνου ή στις Μικρές Κυκλάδες μοιάζει η ιδανική στυλιστική επιλογή.

Ωστόσο βάζοντας στο κάδρο και τους άτυπους κανόνες του ντυσίματος που προορίζεται για την πόλη και τις καθημερινές μας συνήθειες και ανάγκες, το παιχνίδι αλλάζει.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Na Nin Vintage (@naninvintage)

Ένα σακάκι, είτε μακρυμάνικο, είτε κοντομάνικο ή ένα πουκάμισο αποτελεί τον καλύτερο “φίλο” του crop top, αφού δημιουργεί αναμφίβολα τον πιο κομψό του συνδυασμό.

Στην πραγματικότητα η ιστορία του crop top στον κόσμο της μόδας χρονολογείται ήδη από το 1940 και φυσικά στη διαδρομή του από τότε μέχρι σήμερα κάνει την επανεμφάνισή του στις τάσεις της μόδας ξανά και ξανά. Ιδιαίτερα όμως τις δεκαετίες 70 και 80 θεωρήθηκε ένα από τα πιο statement κομμάτια, συνήθως στη μακρυμάνικη εκδοχή του και συνδυασμένο με pencil φούστα.

Ας μη ξεχνάμε επίσης και τον “πρωταγωνιστικό” του ρόλο σε εμβληματικές ταινίες όπως στο Dirty Dancing ή τη Μadonna που το φόρεσε φυσικά, με τον, όπως πάντα, εντελώς δικό της τρόπο.

Συνδυάστε το με διαφορετικά patterns ή υφές σε πουκάμισα ή σακάκια για να δημιουργήστε ακόμα πιο ενδιαφέροντα σύνολα και να προσδώσετε “χαρακτήρα” στο αποτέλεσμα.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES