Το ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ παρέχει 360ᵒ ολοκληρωμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες για παιδιά και ενήλικες.

Η γνωριμία και η εξοικείωση του παιδιού με τον παιδοδοντίατρο και το οδοντιατρικό περιβάλλον είναι πολύ σημαντική. Το παιδί μαθαίνει και ενημερώνετε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να νιώσει οικεία και άνετα, ώστε η επίσκεψη στον παιδοδοντίατρο να μην είναι άγχος για τους γονείς.

Από τη φύση τους τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα ίδια πράγματα και γεγονότα με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, πόσο μάλλον τον ιατρικό χώρο που είναι κάτι τελείως ξένο και διαφορετικό στα μάτια τους.

Η παιδοδοντιατρική επιστήμη αντιμετωπίζει τους μικρούς ασθενείς ως ξεχωριστή ομάδα!

Η ομαλή εισαγωγή των παιδιών στο χώρο του οδοντιατρείου και η εξάλειψη του φόβου είναι σημαντική. Σκοπός μας είναι η ομαλή συνεργασία παιδοδοντίατρου και παιδιού, αφήνοντας τον πόνο και την στυγνή εικόνα των οδοντιατρείων στο παρελθόν.

Το κατάλληλα διαμορφωμένο τμήμα στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, βοηθά τα παιδιά να προσαρμοστούν, και να δουν την επίσκεψή τους σαν ένα παιχνίδι.

Διαβάστε τι περιλαμβάνει ένα ραντεβού με την παιδοδοντίατρο στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ στο παρακάτω link: https://odontiatrikoathinon.gr/news/kante-tin-episkepsi-ston-odontiatro-paichnidi/

Γνωρίστε το ειδικά διαμορφωμένο τμήμα αποκλειστικά για παιδιά στο Μαρούσι, Θεοτοκοπούλου 4, ΤΚ 15125 με ένα ραντεβού ή ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες στα τηλέφωνα 210 6813330 & 350.