Καθημερινές blockbuster προβολές με τους ήρωες της Marvel, behind the scenes και ντοκιμαντέρ για τις ταινίες του θρυλικού στούντιο.

Δύο εβδομάδες γεμάτες σούπερ ήρωες έρχονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV! Το COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS, το pop-up κανάλι αφιερωμένο στο «σύμπαν» της Marvel, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15/10 και θα προβάλει ταινίες, αφιερώματα ή ντοκιμαντέρ για κάθε σούπερ ήρωα, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και δημιουργών, καθώς και backstage υλικό από το “Marvel Cinematic Universe”.

Όλο το «σύμπαν» της Marvel στην COSMOTE TV

Το κανάλι των υπερηρώων θα παραμείνει στον «αέρα» έως και την Κυριακή 31/10, προβάλλοντας blockbusters του κορυφαίου κινηματογραφικού στούντιο. Μεταξύ αυτών είναι οι ταινίες Captain America: The First Avenger, Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War με τον Κρις Έβανς, Iron Man, Iron Man 2 και Iron Man 3 με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, καθώς και τα 4 μέρη του all-star cast franchise των «Εκδικητών» (MARVEL’S THE AVENGERS,  AVENGERS: Age of Ultron, AVENGERS: Infinity War, AVENGERS: Endgame).

Όλο το «σύμπαν» της Marvel στην COSMOTE TV

Από το πρόγραμμα του καναλιού δε θα μπορούσε να λείπει ο Μαύρος Πάνθηρας (Black Panther), η πρώτη ταινία υπερηρώων που ήταν υποψήφια για OSCAR® καλύτερης ταινίας.

Στο COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS θα προβληθεί και το Doctor Strange με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, οι δύο ταινίες με τους Φύλακες του Γαλαξία (Guardians of the Galaxy), το Captain Marvel, καθώς και οι περιπέτειες των Ant-Man (Πολ Ραντ) και Thor (Κρις Χέμσγουορθ) μέσα από τις ταινίες Ant-Man, O Ant-Man και η Σφήκα (Ant-Man and the Wasp) και Thor, Thor: Ragnarok και Thor: The Dark World.

Όλο το «σύμπαν» της Marvel στην COSMOTE TV

Το πρόγραμμα του καναλιού θα κάνει έναρξη με την ταινία Captain America: O Πρώτος Εκδικητής (Παρασκευή 15/10, 19.10), ενώ ο επίλογος θα γραφτεί με την «τελευταία πράξη» των Εκδικητών, Avengers: Endgame (Κυριακή 31/10, 21.30).

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES