Στη Διεθνή έκθεση Τέχνης ‘‘Daphne’s Showroom” στις 12-14 Μαίου 2022 στο Βασίλειο του Μπαχρέιν, που διοργανώνεται από τη βραβευμένη εικαστικό Δάφνη Βοτανοπούλου, θα συμμετάσχει η Ελλάδα με πλήθος καλλιτεχνών μέσω της Dreamteam!
Το Daphne’s Showroom είναι ένα τριήμερο Παγκόσμιο event (από τα μεγαλύτερα που έχουν πραγματοποιηθεί στο Βασίλειο του Μπαχρέιν) που θα φιλοξενήσει ζωγράφους, φωτογράφους, γλύπτες και 3D Animators από Bahrain, Kuwait, Dubai, Abu Dhabi, Σαουδική Αραβία, Ρωσία, Ουκρανία, Γαλλία και Ελλάδα, είτε δίνοντας το παρόν με real time παρουσιάσεις, είτε συμμετέχοντας ψηφιακά μέσω της μεγάλης οθόνης που θα βρίσκεται το χώρο για το σκοπό αυτό.

petridis-h-elliniki-omada-kallitechnon-sti-diethni-ekthesi-technis-daphnes-showroom-sto-vasileio-tou-bachrein-05-22
Οι Έλληνική Ομάδα της Dreamteam που θα παρουσιάσει τις δημιουργίες της στο φιλότεχνο κοινό της Μέσης Ανατολής απαρτίζεται από τους:

Aravanopoulou Kerasia
Bakola Paraskevi
Bongard Zacharoula
Goranova Niki
Dinapogia Christina
Kamargiaris Helena
Lialios Andreas
Samartzidou Katerina
Sioki Matina
Stavridis Katerina
Valiantzas Evangelos
Zioga Lydia
Petridis Christos

Οι 49 συνολικά καλλιτέχνες από τις 9 χώρες θα παρουσιάσουν προσωπικές τους δημιουργίες σε δύο ειδικά διαμορφωμένους πολυτελείς industrial χώρους!

Δάφνη Βοτανοπούλου: Η Ελληνίδα Εικαστικός διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα Art Show στο Bahrain

Έχοντας την υποστήριξη της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, του διεθνούς οργανισμού International Action Art και του προέδρου κου Ιωάννη Μαρωνίτη, που πάντα στήριζε και στηρίζει καλλιτέχνες, αλλά και της εταιρείας TG DIGITAL MARKETING, εταιρείας που δρα αποκλειστικά στο Bahrain, το Daphne’s Showroom είναι μία διοργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Γι’ αυτό το λόγο, μέρος των εσόδων θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και στο σχολείο RIA School του Bahrain για παιδιά με αυτισμό.

petridis-h-elliniki-omada-kallitechnon-sti-diethni-ekthesi-technis-daphnes-showroom-sto-vasileio-tou-bachrein-05-22

Στις 12, 13 και 14 Μαϊου, οι λάτρεις της Τέχνης του Bahrain, θα ζήσουν ένα μοναδικό Art Event!

Η Dreamteam ευχαριστεί τη διοργανώτρια κυρία Δάφνη Βοτανοπούλου και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους Καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Περισσότερες πληροφορίες στο https://linktr.ee/Daphnes_Artistry

 

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES