Συνήθως τα αγοράζουμε για αυτόν ακριβώς το λόγο! Επιλέγουμε δηλαδή ένα αρωματικό κερί κυρίως γιατί η συσκευασία του, το γυάλινο βαζάκι του, είναι εκείνο που μας τραβά το ενδιαφέρον και μετά φυσικά η μυρωδιά.

Γιατί όμως να πετάμε ένα όμορφο διακοσμητικό αντικείμενο από το σπίτι μας όταν το κερί μας λιώσει;

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by diptyque (@diptyque)

Σε έναν κόσμο που πλέον έχει αρχίσει ευτυχώς να γίνεται λίγο πιο συνειδητοποιημένος για τα θέματα  που αφορούν στο περιβάλλον και που αναλογίζεται πια μια ή δύο φορές πριν αγοράσει και κυρίως πριν πετάξει κάτι, τα βαζάκια αυτά αποτελούν ένα κραυγαλέο παράδειγμα.

Πολλές φορές είναι απλά αυτονόητο ότι δεν θέλουμε να αποχωριστούμε αυτή την αισθητικά άρτια πινελιά από το εσωτερικό του σπιτιού μας αλλά από την άλλη δεν ξέρουμε πως ακριβώς να τη διαχειριστούμε, πως να την αξιοποιήσουμε.

Οι τρόποι όμως στην ουσία για να το υλοποιήσουμε είναι εύκολοι και απλοί.

 

Πρώτα από όλα ανοίξτε τα όμορφα αυτά βαζάκια δημιουργώντας έτσι τη δυνατότητα να τα γεμίσετε κατά βούληση.

Η πρώτη σας επιλογή, αναλογιζόμενες και το περιβάλλον, την ατμόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται την αισθητική του χώρου σας, μεταφυτέψετε στο εσωτερικό του ένα φυτό ή λουλούδι εσωτερικού χώρου χρησιμοποιώντας απλά λίγο χώμα και λίγο νερό.

Η δεύτερη, ακόμα πιο απλή αφού μπορείτε φυσικά να τα χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε κοσμήματα ή τα πινέλα για το μακιγιάζ σας.

Τέλος ένα απλό ρεσό είναι αρκετό για να του δώσει ξανά ζωή.

Μην ξεχνάτε ότι για να αφαιρέσετε με ευκολία τα υπολείμματα του κεριού αρκεί να τοποθετήσετε το βαζάκι σας στο ψυγείο για μερικές ώρες. Ύστερα απλά αφαιρέστε τα με τη βοήθεια ενός κουταλιού σούπας.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES