Χρόνια πολλά, καλή αρχή, περαστικά, σε σκέφτομαι, σε εκτιμώ, σ’ άγαπώ… Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να εκφράσουμε απλά προσφέροντας λουλούδια!

Μαρίνα Αθηναίου - Marina Athinaiou - editor - {Vesper} Magazine

Την στιγμή που με μια απαλή κίνηση ένα μπουκέτο με φρέσκα, ευωδιαστά, χρωματιστά λουλούδια περνά στα χέρια των αγαπημένων μας προσώπων λαμβάνει χώρα κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή συνδιαλλαγή, συμβαίνει κάτι που προσομοιάζει περισσότερο  στη μεταφορά σε μια άλλη κατάσταση, με περισσότερο βάθος και πηγαία χαρά, με το άνοιγμα μιας συζήτησης χωρίς λόγια, με την αρχή ενός διαλόγου σε πολλά επίπεδα.

Και η καμπάνια για την Resort συλλογή της Prada για τo 2020 πέτυχε ακρίβως αυτήν την κατάσταση….το άνοιγμα ενός διαλόγου για την ουσία της καθημερινότητας και την χαρά που βρίσκεται κρυμμένη μέσα στα απλά πράγματα, στο να ζεις, στην πραγματικότητα και τις εκφάνσεις της που “ανθίζουν” αδειάλειπτα σε μικρές, γοητευτικές ιστορίες.

 


Prada

Οι άρτια αισθητικά εικόνες της καμπάνιας, σαν ανθισμένο ντόμινο κυριολεκτικά κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα, αφού δεν υπήρξε it girl που δεν φωτογραφήθηκε κρατώντας ένα μπουκέτο με λουλούδια σε ρομαντικές αποχρώσεις τυλιγμένα μέσα σε χαρτί που απεικονίζει την τρέχουσα καμπάνια του οίκου.

Επιπλέον η απλή χρήση ενός QR code μετατρέπει το παιχνίδι της συγκεκριμένης καμπάνιας, σε μια διαθέσιμη επιλογή για οποιονδήποτε θέλει να συμμετέχει.

Prada

Σε συνεργασία με τον οίκο ορισμένα ανθοπωλεία που βρίσκονται σε fashion μητροπόλεις, γεμάτες με μια ρομαντική ή μυστηριακή ατμόσφαιρα, ποίηση και κρυμμένες ιστορίες όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο, η Μόσχα, το Τόκιο και η Σανγκάη, τυλίγουν τα λουλούδια των πελατών τους σε χαρτί που απεικονίζει τα ήρεμα και κομψά πορτραίτα της καμπάνιας σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες που αναγράφουν το fashion label.

Prada

Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και η Grace Coddington, θρυλική creative director της αμερικάνικης Vogue φωτογραφήθηκε μυρίζοντας ένα αντίστοιχο μπουκέτο.

Prada

Δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε στην συγκεκριμένη καμπάνια την ομορφιά, το χαμόγελο αλλά και την άρτια αισθητική.

Κάτι σαν να μας έφεραν μόλις.. ένα μπουκέτο με λουλούδια!