Μπορεί οι συνθήκες να μας είχαν κλείσει σπίτι, να νιώθαμε λίγο εγκλωβισμένες και να μην μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς μας συμβαίνει, κάθε συνθήκη της ζωής μας ωστόσο ενέχει και μία θετική πτυχή. Ο ελεύθερος χρόνος που μας δόθηκε και τον οποίο αξιοποιήσαμε για τον εαυτό μας.

https://www.instagram.com/p/B-MTu6lJesh/

Το γρήγορο πρόγραμμα μας, οι χιλιάδες ασχολίες μας οδηγούσαν συνεχώς σε ένα ανθυγεινό  lifestyle με λάθος διατροφή, δεδομένα που επηρεάζουν και την ποιότητα των μαλλιών μας. Επιπλέον το καθημερινό βαρύ styling και οι επιβαλβείς χημικές συνθέσεις αυτών των προϊόντων έκαναν τα μαλλιά μας να έχουν συνεχώς ανάγκη από περιποίηση και φροντίδα.

https://www.instagram.com/p/B-jj7Egl6HC/

Τώρα όμως είναι η κατάλληλη στιγμή και η ευκαιρία να τα φροντίσουμε χρησιμοποιώντας φυσικές πρώτες ύλες ώστε να παραμένουν υγιείς οι άκρες τους.

Το αγαπημένο μας αγνό ελαιόλαδο είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη φυσική περιποίηση των μαλλιών μας. Περιέχει βιταμίνη Ε και προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη.

Το λάδι jojoba θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τη χαμένη λάμψη των μαλλιών σας αλλά και να καταπολεμήστε την ξηροδερμία χάρη στα θρεπτικά συστατικά που περιέχει.

https://www.instagram.com/p/B-VwL20p1XG/

Το έλαιο argan είναι ιδανικό για να προστατεύει τα μαλλιά σας από την μεγάλη θερμότητα που έχουν όλες οι συσκευές styling που χρησιμοποιούμε συνδράμοντας στην υγιή  ανάπτυξη της τρίχας.

https://www.instagram.com/p/B-eGU5WDQ0o/

Τέλος το λάδι καρύδας αποτελεί μια εξαιρετική φυσική ύλη για υγιή και ενυδατωμένα μαλλιά, ιδιαίτερα για τα ξηρά αλλά και τα λιπαρά μαλλιά, ώστε να μπορέσουν να λάμψουν και πάλι.

https://www.instagram.com/p/B9qMJn9HhCB/

Μην το σκέφτεστε.. Ήρθε η ώρα για περιποίηση!