Παρουσιαστές, ηθοποιοί και μοντέλα εμφανίζονται στην τηλεόραση πάντα λαμπεροί και ανανεωμένοι! Το μακιγιάζ σίγουρα παίζει ρόλο αλλά έχετε αναρωτηθεί κι εσείς που οφείλεται όλη αυτή η λάμψη; Ο George Clooney και ο Brad Pitt έχουν δηλώσει ότι πραγματοποιούν ενδοφλέβιες θεραπείες προκειμένου να έχουν την ενέργεια που χρειάζονται για τα γυρίσματα ή για να απαλλάξουν τον οργανισμό τους από τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα! Τώρα και στην Ελλάδα πολλοί εγχώριοι σταρ επιλέγουν τις θεραπείες REVIV και δε διστάζουν να δημοσιεύουν τα στιγμιότυπα της «ενίσχυσης» στο Instagram!

Εσείς γνωρίζετε το μυστικό των celebrities για ενέργεια;

Ο Σπύρος Πόρος, Φωτογράφος, και ο Απόστολος Γκλέτσος, Ηθοποιός, επιλέγουν τις θεραπείες REVIV

Τι είναι οι ενδοφλέβιες θεραπείες και πόσο βοηθούν τον οργανισμό;

Οι ενδοφλέβιες θεραπείες REVIV και οι ενέσιμες βιταμίνες, που βασίζονται σε ιατρικά πρωτόκολλα, αποτελούν μια καινοτόμο θεραπεία, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες ευεξίας και ενυδάτωσης, βοηθώντας στην αποκατάσταση από ασθένεια, αποκαθιστώντας τα επίπεδα βιταμινών και θρεπτικών ουσιών, προσφέροντάς με τον τρόπο αυτό αναζωογονημένη εμφάνιση, και ενέργεια.

Εσείς γνωρίζετε το μυστικό των celebrities για ενέργεια;

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Δημοσιογράφος, επιλέγει τις θεραπείες REVIV

Ουσιαστικά πρόκειται για χορήγηση βιταμινών, ηλεκτρολυτών, αντιοξειδωτικών και ιχνοστοιχείων, απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος και θρέφουν τον οργανισμό σε κυτταρικό επίπεδο. Επίσημες έρευνες αναφέρουν ότι η λήψη βιταμινών και υγρών από το στόμα έχει ρυθμό απορρόφησης, στην καλύτερη περίπτωση, 30-40%. Η ενδοφλέβια ενυδάτωση, ωστόσο, διπλασιάζει αυτό το ποσοστό και επιτυγχάνει απορρόφηση σε ποσοστό άνω του 90%.

Εσείς γνωρίζετε το μυστικό των celebrities για ενέργεια;

Η Ζωή Δημητράκου, Αθλήτρια- παρουσιάστρια, επιλέγει τις θεραπείες REVIV

H χορήγηση των ορών προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση, λαμπερό δέρμα, ενώ έχει εξαιρετική δράση στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων συμπτωμάτων, όπως ημικρανία, αίσθημα κόπωσης, hangover, jetlag, και αφυδάτωση. Επίσης οι οροί χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της λειτουργίας του μεταβολισμού, την απώλεια βάρους, τη ρύθμιση των ανωμαλιών του ύπνου, αλλά και τη θωράκιση του οργανισμού έναντι των ιώσεων.

Εσείς γνωρίζετε το μυστικό των celebrities για ενέργεια;

Η Σοφία Χαρμαντά, Μοντέλο, επιλέγει τις θεραπείες REVIV

Με περισσότερες από 70 κλινικές σε 25 χώρες και πιστοποιημένα πρωτόκολλα, η εταιρεία REVIV παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά ενδοφλέβιων αλλά και ενδομυϊκών θεραπειών που καλύπτουν μεγάλο εύρος αναγκών και συμπτωμάτων.!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2108949090 και 210 8949920, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.revivme.gr.

Εσείς γνωρίζετε το μυστικό των celebrities για ενέργεια;

Η Αννίτα Ναθαναήλ, παρουσιάστρια, επιλέγει τις θεραπείες REVIV

Εσείς γνωρίζετε το μυστικό των celebrities για ενέργεια;

Η Χρστίνα Παππά , Ηθοποιός, επιλέγει τις θεραπείες REVIV

 

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - To Trench Coat

•••
Μύρισε Άνοιξη και ο καιρός θα κάνει τα καμώματά του. Μια ζέστη, μια κρύο, μια βροχή! Ξεκινάς το πρωί για την δουλειά και δεν ξέρεις τι θα συ...

FEATURED ARTICLES

Μαγειρική με... Lego

•••
Έχουμε δει κατά καιρούς να δημιουργούνται “μικρά θαύματα” με τα “μαγικά” τουβλάκια Lego, Από φιγούρες από αγαπημένους ήρωες κανονικού μεγέθο...