Με το καλοκαίρι σιγά σιγά να μας αποχαιρετά και το φθινόπωρο να κάνει δειλά την εμφάνισή του, η γκαρνταρόμπα μας απαιτεί την απαραίτητη ανανέωσή! Σύμφωνα με τις προσταγές της μόδας, το brand Alice + Olivia, σχεδίασε τη νέα συλλογή “Fall 2022”, εμπνευσμένη από τις γυναίκες που αισθάνονται ισχυρές μαζί.

Alice + Olivia: Animal-prints, τολμηρά χρώματα και rock 'n' roll διάθεση στη νέα συλλογή Fall 2022

Η νέα φθινοπωρινή συλλογή αντικατοπτρίζει το γυναικείο ήθος με δυναμικότητα, συνδυάζοντας φωτεινά τολμηρά χρώματα και σχήματα, ποικίλα animal-prints, χαρακτηριστική μποέμ θηλυκότητα και διαχρονική rock ‘n’ roll διάθεση.

 

Μερικές από τις διάσημες fun του brand Alice + Olivia στο Χόλυγουντ είναι η Μέγκαν Μάρκλ, η Μισέλ Ομπάμα, η Μπιγιόνσε, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Τζίτζι Χαντίντ και η Τζέσικα Άλμπα.

Alice + Olivia: Animal-prints, τολμηρά χρώματα και rock 'n' roll διάθεση στη νέα συλλογή Fall 2022

Το brand Alice + Olivia εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία Salt Water.

Αξιοποιώντας την πολύτιμη κληρονομιά των brands που εκπροσωπεί, η Salt Water φροντίζει να εξελίσσεται συνεχώς, ψάχνοντας και φροντίζοντας για τη ποιότητα και το κύρος των εταιριών που συνεργάζονται για να παρέχουν τις καλύτερες επιλογές. Η αυθεντικότητα, η σωστή εικόνα, η ποιότητα, τα σωστά κανάλια επικοινωνίας και η επαγγελματική ηθική συμπεριφορά, επέτρεψε στην εταιρεία Salt Water να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων της, με πρωτοφανή ρυθμό, αποτελώντας ένα πρότυπο επιχειρηματικής επιτυχίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα Φθινοπωρινή Συλλογή Alice + Olivia, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες https://www.saltwatergreece.com και

https://www.aliceandolivia.com/.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES