Ένας μυστικός Βαλεντίνος έρχεται να σας γεμίσει δώρα στο Golden Hall. Κάθε εβδομάδα έρχεται φέροντας στην αγκαλιά της κάτι νέο, μυστικό και συναρπαστικό.

30 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου | My Secret Deco Valentine

Μπείτε στα καταστήματα deco του Golden Hall και αναζητήστε τις μοναδικές προσφορές στα προϊόντα με την ένδειξη Shhh! It’s a Secret! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον deco expert Σπύρο Σούλη, για μια Golden personal shopping experience!

Μπείτε στο site του Golden Hall, goldenhall.gr και πάρτε μέρος στην Deco Valentine’s κλήρωση για μια ρομαντική απόδραση για δυο στο Grecotel Vouliagmeni Suites.

6 – 11 Φεβρουαρίου | My Secret Fashion Valentine

Shhh! It’s a Secret! και στα καταστήματα μόδας και αξεσουάρ, όπου θα βρείτε μοναδικά προϊόντα σε τιμές. Fashion tips για μοναδικά δώρα, τέλεια date looks και First date outfits από τα καταστήματα του Golden Hall θα σας δώσουν ο Χάρης Nτάβλας, η Έλενα Γαλύφα και η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.

Και μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στην Fashion Valentine’s κλήρωση για να κερδίσετε μια ρομαντική απόδραση για δυο στο Grecotel Vouliagmeni Suites.

13 – 18 Φεβρουαρίου | My Secret Foodie Valentine

Ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, γιαυτό και τα εστιατόρια του Golden Hall αυτή την εβδομάδα προσφέρουν συγκεκριμένα secret menus σε ειδικές τιμές, μόνο για εσάς. Παράλληλα, τα food stores του εμπορικού κέντρου κάνουν ειδικές προσφορές σε προϊόντα με την αγαπημένη ένδειξη Shhh! Its a Secret!

Πάρτε μέρος στην Foodie Valentine’s κλήρωση, στο site του Golden Hall, goldenhall.gr, και κερδίστε ένα δείπνο για 2 στο La Pasteria, Pastis, Wagamama και Πρυτανείον Gold του Golden Hall!

20 – 25 Φεβρουαρίου | My Secret Beauty Valentine

Τα καταστήματα ομορφιάς του Golden Hall σας περιμένουν με μοναδικές προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες, κι εδώ με την ένδειξη Shhh! Its a Secret!

Από Δευτέρα 20 έως Τετάρτη 22/2, οι beauty experts της Benefit Cosmetics, στο ειδικά διαμορφωμένο stage της SEPHORA, σας παρουσιάζουν τη νέα συλλογή από κραγιόν και σκιές They’re Real και σας προσφέρουν δωρεάν ένα brow mapping κι ένα γρήγορο μακιγιάζ!

Από Πέμπτη 23 έως Σάββατο 25/2, το stage καταλαμβάνει το Attica και σας προσκαλεί στην πιο διάσημη εμπειρία μακιγιάζ: οι κορυφαίοι make-up artists της Bobbie Brown, δίνουν beauty tips και σας μεταμορφώνουν με τα μοναδικά πινέλα τους.

Για την εβδομάδα αυτή το Golden Hall έχει μια Beauty Valentine’s κλήρωση για μια μοναδική θεραπεία ομορφιάς για 1 τυχερό ζευγάρι από τα κέντρα Ιατρικής Αισθητικής Vivify.