Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη “βόμβα” του χωρισμού του διάσημου ζευγαριού Φαίη ΣκορδάΓιώργος Λιάγκας και μια νέα “βόμβα” έρχεται να ταρακουνήσει ξανά τα νερά της τηλεόρασης. Μπορεί οι δυο τους να μην αποτελούν πλέον ζευγάρι στη ζωή όμως από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου θα είναι ξανά μαζί επαγγελματικά.

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο Πρωινό ως συμπαρουσιαστής. Φαίνεται πως ο ANT1 θέλει να εντυπωσιάσει με αυτή τη νέα συνεργασία αφού σίγουρα το κοινό έχει μεγάλη περιέργεια να δει πως θα είναι η επαγγελματική σχέση των δυο μετά από τα χρόνια που μεσολάβησαν από το χωρισμό τους.

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε στην εκπομπή ότι φυσικά και ήταν γνώστης αυτής της συμφωνίας με τον πρώην σύζυγό της και επιπλέον φαίνεται πως η ίδια ήταν και ο εμπνευστής της.

Σκορδά - Λιάγκας ξανά μαζί... μετά από τέσσερα χρόνια

Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Λιάγκας επισκέφτηκε το πλατό της εκπομπής, όμως πίσω από τις κάμερες, και η Φαίη τον καλωσόρισε ανεπίσημα. Την ώρα που η συνεργάτιδα της εκπομπής μαγείρευε κεφτεδάκια, η Φαίη στράφηκε στον Λιάγκα που στο μεταξύ μπήκε στο πλατό και αναφώνησε αστειευόμενη “Καλώς τον, ήρθες για τα κεφτεδάκια;”

Σκορδά - Λιάγκας ξανά μαζί... μετά από τέσσερα χρόνια

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - She's a Classic

•••
Αν νομίζετε ότι το κλασικό σημαίνει βαρετό τότε είμαι εδώ για να το διαψεύσω. Το κλασικό είναι σικ, κομψό και μπορεί να είναι ακόμη και σέξι...

Vesper Stylish - Weekend Getaway

•••
Επειδή έχει περάσει ήδη ένας μήνας από τις καλοκαιρινές διακοπές και καλό είναι να κάνουμε μια παύση από τους γρήγορους ρυθμούς τις πόλης, τ...

FEATURED ARTICLES