Με τις ημέρες να γίνονται όλο και πιο ζεστές και να είμαστε μια άνασα μακριά απο τον Μάιο, προτιμούμε outfits που να συμβαδίζουν με τις ηλιόλουστες μέρες αλλά και τα δροσερά βράδια. Πολλές φορές αυτό είναι δύσκολο και μας προβληματίζει καθώς πολύ συχνά είμαστε όλη μέρα έξω για δουλειές και υποχρεώσεις και έτσι δεν έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε  ρούχα. Για αυτό λοιπόν, το σωστό και πρακτικό είναι να επιλέγουμε να φορέσουμε απλά και βασικά κομμάτια που είναι πάντα στη μόδα όπως το denim jacket, ή το λευκό T-shirt και να προσθέτουμε αξεσουάρ που το αναβαθμίζουν.

Ένα από αυτά που μπορεί να αναβαθμίσει το look μας εύκολα και γρήγορα είναι το φουλάρι. Ανάλογα με το στυλ μας μπορούμε να επιλέξουμε είτε μονόχρωμο, είτε με περισσότερα χρώματα και έντονα μοτίβα , τετράγωνο ή και ορθόγωνιο,  μικρό ή μεγάλο μέγεθος, όπου το καθένα μπορεί να φορεθεί με πολλαπλούς τρόπους.

Είναι όμως essential item της εποχής γιατί είναι και πρακτικό… μπορούμε να προστατευτούμε από το ελαφρύ δροσερό αεράκι χωρίς να σκάσουμε κιόλας.

 

01Spring_Essential_Item_Scarves_2504

Σατέν εμπριμέ μπαντάνα πολλαπλών χρήσεων Bershka

 

02Spring_Essential_Item_Scarves_2504

Σετ με φουλάρια τσόκερ Bershka

Άν επιλέξουμε μικρό φουλάρι ή αλλιώς μαντήλι, μπορούμε να το φορέσουμε στα μαλλιά μας είτε απλά δεμένο ή και πλεγμένο σε μια χαλαρή πλεξούδα για ένα πιο boho στυλ. Από την άλλη αν θέλουμε κάτι πιο safe το δένουμε στο λαιμό μας και αλλάζει και το πιο απλό outfit με μια κίνηση.

Άν προτιμούμε τα μεγάλα φουλάρια-εσάρπες μπορούμε να το φορέσουμε ρίχνοντας το χαλαρά στους ώμους μας ως εσάρπα, ή να το φορέσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε οι άκρες του να καταλήγουν και οι δύο μπροστά, συνδυάζοντάς το με μια φαρδιά ζώνη στη μέση δε το κάνουμε «ένα» με το υπόλοιπο outfit δίνοντας χρώμα και ζωντάνια.

 

03Spring_Essential_Item_Scarves_2504

Φουλάρι ξεφτισμένα τελειώματα MANGO

04Spring_Essential_Item_Scarves_2504

Μαντήλι με λουλουδάτο σχέδιο ZARA

Το φουλάρι είναι ένας από τους πιο εύκολους και οικονομικούς τρόπους όταν θέλουμε να ανανεώσουμε το στυλ μας και μας δίνει τη δυνατότητα να κινηθούμε ανάμεσα στις safe και απλές κινήσεις και επιλογές, μέχρι και σε πιο edgy και alternative τρόπους να φορεθεί και να συνδυαστεί.