Ανακοινώθηκε η νέα στρατηγική συνεργασία του Ecali Club με το Δειπνοσοφιστήριον. Πρόκειται για μία συνέργεια με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και κοινό αναπτυξιακό πλάνο. Ξεκινά με την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων και έχει ως κύριο στόχο την περαιτέρω βελτίωση της γαστρονομικής εμπειρίας που παρέχεται στα Μέλη του πιο γνωστού και ιστορικού country club της χώρας.

Στρατηγική συνεργασία του Δειπνοσοφιστήριον Catering με το Ecali Club

Η ανακαίνιση με υλικά άριστης ποιότητας και αρχιτεκτονική υψηλού κύρους που αρμόζει στο brand του Ecali Club θα προσδώσει αέρα ανανέωσης, ώστε τα Μέλη του να απολαμβάνουν ιδανικές υπηρεσίες φιλοξενίας ανώτατου επιπέδου. Η σύμπραξη αυτή θα αναδείξει ακόμα περισσότερο την ποιότητα, καθώς και τις αξίες και τον πολιτισμό που πρεσβεύει το Ecali Club από την ίδρυσή του το 1971.

Στρατηγική συνεργασία του Δειπνοσοφιστήριον Catering με το Ecali Club

Η ομάδα του Ecali Club με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάννη Γεωργακάκη υποδέχεται την οικογένεια Χριστοφιλέα, η οποία διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εστίασης και τροφοδοσίας και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την τεχνογνωσία της. Ενώνουν τις δυνάμεις τους με αίσθημα αφοσίωσης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Στρατηγική συνεργασία του Δειπνοσοφιστήριον Catering με το Ecali Club

Ξεκινώντας από τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων, αναβιώνουν το πασίγνωστο σε όλους catering του Εcali Club, το οποίο θα είναι πλέον διαθέσιμο για την τροφοδοσία κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων σε επιλεγμένους χώρους.

Στρατηγική συνεργασία του Δειπνοσοφιστήριον Catering με το Ecali Club

Επιπρόσθετα, θα προσφέρονται από τις αρχές Ιανουαρίου του 2021 οι πιο εκλεκτές γευστικές εμπειρίες του Asian menu και του BBQ House μέσω υπηρεσίας delivery στην Εκάλη και τις γύρω περιοχές.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - She's a Classic

•••
Αν νομίζετε ότι το κλασικό σημαίνει βαρετό τότε είμαι εδώ για να το διαψεύσω. Το κλασικό είναι σικ, κομψό και μπορεί να είναι ακόμη και σέξι...

Vesper Stylish - Weekend Getaway

•••
Επειδή έχει περάσει ήδη ένας μήνας από τις καλοκαιρινές διακοπές και καλό είναι να κάνουμε μια παύση από τους γρήγορους ρυθμούς τις πόλης, τ...

FEATURED ARTICLES