Αν ανήκεις στις γυναίκες που είναι petite και δυσκολεύεσαι να βρεις τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που δεν σε “κρύβουν”, τότε εδώ στο {vepser} σου έχουμε μερικά στυλιστικά tips, ειδικά για μικροκαμωμένες! Να ξέρεις είναι πολλές οι διάσημες γυναίκες, όπως η Kim Kardashian και η Lucy Liu, που έχουν ύψος κάτω από το σύνηθες για γυναίκα, δηλαδή κάτω από 1.63μ., οι οποίες όμως γνωρίζουν καλά ποια κομμάτια πρέπει να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα τους, τα οποία συνδυασμένα σωστά, τις αναδεικνύουν.

total black

Για να δούμε λοιπόν με ποιον τρόπο μπορείς να δείχνεις κι εσύ πιο stylish και πιο ψηλή, παρόλο που είσαι petite. Καταρχάς προτίμησε μονόχρωμα σύνολα και ιδιαίτερα total black. Τα πολλά χρώματα “χωρίζουν” στα δύο το σώμα και έτσι θα φαίνεσαι πιο κοντή από ότι είσαι.

μικρή τσάντα

Επιπλέον επένδυσε σε φορέματα που δεν έχουν όγκο και τονίζουν την μέση σου. Το ίδιο ισχύει και στις ζακέτες, καλό είναι να αποφεύγεις τις oversized. Ένα ακόμη tip για να δείχνεις πιο ψηλή είναι να διαλέγεις blazer σε εφαρμοστή γραμμή που θα το συνδυάζεις με μια μικρή τσάντα ή σακίδιο πλάτης.

κοντή φούστα με ψηλά πέδιλα

Τα μίνι φορέματα και φούστες, επειδή δεν κρύβουν μεγάλο μέρος των ποδιών είναι τέλεια για μια μικροκαμωμένη γυναίκα, ειδικά σε σκούρα χρώματα, όπως μαύρο και μπλε. Αν βάλεις και high heels  σίγουρα θα δείχνεις αρκετά πιο ψηλή. Τέλος οι μπλούζες με V κόψιμο “μεγαλώνουν” τον κορμό σου και σίγουρα αυτό είναι ένα καλό κόλπο που βοηθάει τις petite γυναίκες!