Μια ολοκαίνουργια, τολμηρή προσέγγιση, υιοθετεί η Swarovski, για τη συλλογή της Γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου 2018, που έχει να προσφέρει κάτι σε όλους, για κάθε περίσταση, με πλήρως ανανεωμένη την ρομαντική αισθητική της.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, Nathalie Colin: «Η αγάπη νικά κάθε εμπόδιο, και έχει τόσες πολλές όψεις. Η Swarovski φέρνει με περηφάνια στο προσκήνιο τη διαφορετικότητα και όλους τους τρόπους έκφρασης της αγάπης. Επομένως, σε αυτή τη συλλογή, έχουμε και άλλα σύμβολα αγάπης εκτός από την παραδοσιακή καρδιά. Εμπνεύστηκα από τον σταυρόκομπο, σύμβολο της δέσμευσης και της αιώνιας αγάπης, που έχει κάτι το σαγηνευτικό. Χρησιμοποιήθηκε σε ένα πληθωρικό βραχιόλι-χειροπέδα, σε ένα εντυπωσιακό διπλό δαχτυλίδι, αλλά και σε πιο καθημερινά κοσμήματα που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Κάθε κομμάτι μεταφέρει μηνύματα διαφορετικότητας και ελευθερίας σε σχέση με την αγάπη που είναι πολύ σημαντικά για μένα, αλλά και για όλους τους ανθρώπους».

 Η συλλογή της Swarovski για τον Άγιο Βαλεντίνο χαρίζει #Brillianceforall

Karlie Kloss, Andres Velencoso

 

Iδιαίτερο στυλ στο μοτίβο του κόμπου, το οποίο συμβολίζει την αιώνια αγάπη, προσδίδει η νέα σειρά Lifelong. Την ατέρμονη ροή που δημιουργεί ο κόμπος αναδεικνύουν οι φυσικές καμπύλες, ενώ τα διαφανή κρύσταλλα έχουν τοποθετηθεί με πολύ όμορφο τρόπο στα επιμεταλλωμένα με ροζ χρυσό και ρόδιο σχέδια, όπως για παράδειγμα στο τολμηρό βραχιόλι-χειροπέδα δύο αποχρώσεων και στο trendy διπλό δαχτυλίδι. Μενταγιόν, τσόκερ, άκαμπα βραχιόλια και δαχτυλίδια σε μικρότερες διαστάσεις είναι ιδανικά για μια πιο ντελικάτη εμφάνιση, εμπνευσμένη από την υψηλή κοσμηματοποιία, και μπορούν να φορεθούν πολλά μαζί ή μόνα τους.

 Η συλλογή της Swarovski για τον Άγιο Βαλεντίνο χαρίζει #Brillianceforall

Chiara Ferragni, Fedez

 

Το κατεξοχήν σύμβολο της Γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, η καρδιά, έχει ανανεωθεί με λαμπρότητα για τη φετινή σεζόν, χάρη στη νέα σειρά Lovely. Χαριτωμένα δείγματα τρυφερότητας αποτελούν τα σχέδια με την ανοιχτή καρδιά, που εύκολα αποκτούν πιο μοντέρνα διάσταση όταν φοριούνται με άλλα κομμάτια, όπως τα απλά τσόκερ Attract με τις λαμπερές κρεμαστές σταγόνες Zirconia. Ο συνδυασμός προσδίδει θηλυκή αλλά και σύγχρονη αίσθηση σε κάθε εμφάνιση.

 Η συλλογή της Swarovski για τον Άγιο Βαλεντίνο χαρίζει #Brillianceforall

Malaika Firth, Malik

Το BrillianceForAll εκφράζεται με νέους τρόπους στην καμπάνια για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, στην οποία πρωταγωνιστούν πραγματικά ζευγάρια, όπως η ιέρεια της μόδας Chiara Ferragni με τον αρραβωνιαστικό της Fedez, τα μοντέλα Ruth Bell και Veronika Krajplova, η Malaika Firth και οι Nate Gill, Kim Willecke και Sean Dubberke. Όσο για την πρέσβειρα της εταιρείας μας Karlie Kloss, φωτογραφίζεται πλάι στον Ισπανό Andrés Velencoso, σε συνέχεια της εκστρατείας που ξεκίνησαν μαζί για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το 2017.

 Η συλλογή της Swarovski για τον Άγιο Βαλεντίνο χαρίζει #Brillianceforall

Αυτά τα κομψά ζευγάρια αναπαριστούν με παιχνιδιάρικο στυλ την ιδέα «love me love, me knot» (τον συμβολισμό του κόμπου για τον έρωτα). Η καμπάνια με φόντο τη Νέα Υόρκη ενσαρκώνει το τολμηρό πνεύμα της Swarovski, τονίζοντας την πεποίθησή της ότι η λάμψη είναι προνόμιο όλων, όπως αποδεικνύουν με πολύ στυλ αυτά τα πολύπλευρα ζευγάρια.

 Η συλλογή της Swarovski για τον Άγιο Βαλεντίνο χαρίζει #Brillianceforall