Στις εγκαταστάσεις του American College of Thessaloniki – ACT πραγματοποιήθηκε ένα καινοτόμο πρόγραμμα καλλιέργειας επιχειρηματικού πνεύματος με τίτλο YOUNG BUSINESS CREATORS. Συμμετείχαν παιδιά τα οποία είχαν ολοκληρώσει την Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου.

Ένα καινοτόμο camp καλλιέργειας επιχειρηματικού πνεύματος για μικρούς μαθητές

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ» κυρία Τίμη Μπακατσέλου λαμβάνει τη δωρεά από τα παιδιά του YOUNG BUSINESS CREATORS για τους σκοπούς του Συλλόγου

Το θερινό αυτό πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του American College of Thessaloniki – ACT. Οι μικροί μαθητές μέσω καθοδήγησης και ομαδικής εργασίας, ως νεαροί επιχειρηματίες, έμαθαν να χτίζουν τις μικρές επιχειρήσεις τους. Ξεκίνησαν από τη σύλληψη της ιδέας, τον σχεδιασμό, το brand name, την παραγωγή των προϊόντων τους, μέχρι και την πώληση τους. Επισκέφθηκαν επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης, τη διαφήμιση και τους τρόπους προώθησης της επιχείρησής τους, ανάλογα με το target group στο οποίο απευθύνονται.

Ένα καινοτόμο camp καλλιέργειας επιχειρηματικού πνεύματος για μικρούς μαθητές

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ» κυρία Τίμη Μπακατσέλου ανάμεσα στα παιδιά και τους διοργανωτές του YOUNG BUSINESS CREATORS

Την τελευταία μέρα του προγράμματος τα παιδιά παρουσίασαν τα προϊόντα τα οποία είχαν φτιάξει σε γονείς, συγγενείς και φίλους με ένα bazaar το οποίο διοργάνωσαν στο ACT. Το ποσό το οποίο συγκέντρωσαν από την πώληση των έργων τους, προσφέρθηκε στο Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ», για τους σκοπούς του Συλλόγου.

Ένα καινοτόμο camp καλλιέργειας επιχειρηματικού πνεύματος για μικρούς μαθητές

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ» κυρία Τίμη Μπακατσέλου συνεχάρη και ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τους «μικρούς επιχειρηματίες».