Όμορφη, γοητευτική, πολυτάλαντη, δυναμική, μάνα, ηθοποιός και κυρίως γυναίκα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα επίθετα  που μπορούν να περιγράψουν την μοναδική Ειρήνη Καραγιώργη. Η νέα μούσα του Αντρέα Γεωργίου, είναι μόλις 25 ετών και μητέρα δυο παιδιών. Στην Κύπρο είναι ήδη γνωστή καθώς μετρά αρκετές συμμετοχές στο θέατρο και στην τηλεόραση. Η νεαρή πρωταγωνίστρια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το πρόσωπο που θα μας απασχολήσει για πολλά χρόνια ακόμα. Η αέρινη αύρα της σε συνδυασμό με το μοναδικό της ταλέντο παραπέμπει σε ηθοποιούς μιας άλλης εποχής. Εμείς την γνωρίσαμε στην σαρωτική σειρά «8 λέξεις», της χρυσής ομάδας Γεωργίου-Νικολάου-Δημητρίου και έκτοτε κέρδισε την καρδιά μας, με την ερμηνεία της, ως μια ηρωίδα με πολλές ψυχικές και συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις. Η μεγάλη ηθοποιός, μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο instagram, καθώς και  μέσα από το blog της “mynameismom”, δίνοντας συμβουλές απευθυνόμενη σε νέες μανούλες. Η Ειρήνη Καραγιώργη στην συνέντευξη που μας παραχώρησε, μας μίλησε για τη ζωή, τις συνεργασίες και το πως βιώνει όλη αυτή την αναγνωρισιμότητα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Kara (@irenekaragiorgi)

  • Πείτε μας λίγα λόγια για την Ειρήνη Καραγιώργη; Που μεγαλώσατε; Πως αποφασίσατε να γίνετε ηθοποιός; Υπήρχε κάποια επιρροή από το περιβάλλον σας;

Μεγάλωσα σε μία πολύτεκνη οικογένεια. Έχω τέσσερα αδέλφια. Θυμάμαι ένα σπίτι γεμάτο γέλια και φωνές. Και παρ’όλες τις δυσκολίες, υπήρχε τόση αγάπη που τα ξεπερνούσαμε όλα. Και έτσι έμαθα και εγώ να βρίσκω την ουσία και να είμαι ευγνώμων για όσα έχω. Η Ειρήνη σήμερα είναι μητέρα πάνω από όλα και μετά ηθοποιός. Επικεντρώνομαι στην δουλειά και στις μικρές μου, τα άλλα μπορούν να περιμένουν. Τώρα όσον αφορά την απόφαση μου να γίνω ηθοποιός, δεν υπήρχε κάποια επιρροή από το περιβάλλον μου. Εκεί κάπου ανάμεσα στα παραμύθια και τα μυθιστορήματα που διάβαζα, γεννήθηκε η ανάγκη να μπαίνω στα παπούτσια άλλων χαρακτήρων και να ταξιδεύω μαζί τους. Έτσι ξεκίνησε η αγάπη μου για την υποκριτική.

  • Ποιες ομοιότητες και ποιες διαφορές, έχει η ηρωίδα των «8 λέξεων», με την Ειρήνη;

Η Ειρήνη και η Ηλιάνα μόνο διαφορές έχουν. Το γεγονός ότι σαν χαρακτήρας είμαι πολύ διαφορετική από την Ηλιάνα, αυτό από μόνο του είναι για μένα μια μεγάλη πρόκληση. Καλούμαι να ερμηνεύσω σκηνές οι οποίες μπορεί να έρχονται σε αντίθεση όχι μόνο με την ιδιοσυγκρασία μου αλλά και τις αρχές μου. Είναι όμως μέρος της δουλειάς μου και είναι αυτή ακριβώς η αντίθεση που μου δίνει τη δυνατότητα να μαθαίνω και να εξελίσσομαι. Αισθάνομαι τυχερή γιατί μέσα από το ρόλο της Ηλιάνας ανακαλύπτω άγνωστες για μένα πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης. Ίσως στην αρχή να υπήρχαν κάποια κοινά στοιχεία όμως όπως εξελίχθηκε ο ρόλος δεν υπάρχει κάτι στο οποίο να μοιάζουν. Δεν μεγάλωσα στα πούπουλα, πέρασα από πολλές δυσκολίες και έμαθα να είμαι ευγνώμων για ότι μου δίνεται. Κι όσες φορές έφτασα στα όρια μου, που ήταν αρκετές,  δεν τα ξεπέρασα.

  • Η Ηλιάνα Αρώνη, θα βρει στο τέλος την ευτυχία και την γαλήνη που της λείπει;

Αυτό σίγουρα δεν μπορώ να το γνωρίζω ακόμη. Και δεν το κρύβω πως έχω μία ενδόμυχη αγωνία για το τέλος της ηρωίδας μου.

Η Ηλιάνα, πάντα μου θύμιζε ηρωίδα αρχαίας τραγωδίας, που συνήθως το τέλος δεν είναι καλό. Αυτό που  θα ήθελα εγώ, θα ήταν η Ηλιάνα να πληρώσει για τα εγκλήματα της , όπως είναι και το σωστό. Αλλά μετά να ακολουθήσει και η κάθαρση. Να υπάρξει δικαίωση. Η αλήθεια να πάρει τον δρόμο της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Kara (@irenekaragiorgi)

 

  • μεγάλος έρωτας του Οδυσσέα και της Ηλιάνας θα αναγεννηθεί ;

 Πιστεύω πως αυτό ο κύκλος έχει κλείσει οριστικά. Δεν θα μπορούσε να αναγεννηθεί ένας έρωτας που ήταν κτισμένος λάθος από την αρχή. Και που εν τέλη ήταν ένα απωθημένο. Ίσως μία συνάντηση μεταξύ αυτών των δύο για να δοθούν κάποιες απαντήσεις και να μπει η τελεία.

  • Πείτε μας λίγα λόγια για την συνεργασία σας, με τον Ανδρέα Γεωργίου και πως προέκυψε;

Η συνεργασία μας με τον Αντρέα και το ταξίδι στις 8 λέξεις ξεκίνησε από μια ανάρτηση στα social media. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία γιατί ήμουνα ήδη σε συζητήσεις για κάποια άλλη δουλειά. Μετά το ξανασκέφτηκα γιατί πάντα ήθελα να δουλέψω με την ομάδα του. Πήγα στην ακρόαση, έμεινα για δεύτερο δοκιμαστικό, έκανα μέσα στην εβδομάδα ακόμη ένα και πήρα τον ρόλο. Και έτσι ξεκίνησε το ταξίδι. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Υπάρχει πολύ όμορφο κλίμα και γενικά περνάμε πολύ καλά.

  • Υπάρχει κάποια συνεργασία που αποτελεί όνειρο ζωής για εσάς;

Τώρα μου έρχονται στο μυαλό πολλά ονόματα, βετεράνοι του χώρου αυτού αλλά και νέα ταλαντούχα παιδιά. Όμως επειδή δεν θέλω να αδικήσω κανένα, αυτό που μπορώ να πω είναι πως όνειρο ζωής μου είναι ο κινηματογράφος. Άρα θα με ενδιέφερε οποιαδήποτε συνεργασία έχει να κάνει με αυτό. Πάντα με μάγευε και θα ήθελα να δοκιμαστώ.

  • Κατά πόσο η αναγνωρισιμότητα έχει αλλάξει τη ζωή σας και πως την αντιμετωπίζετε;

Η αναγνωσιμότητα είναι μέρος της δουλείας μας. Δεν γίνεται αλλιώς. Είναι κατά κάποιο τρόπο η επιβράβευση μας. Στο θέατρο υποδέχεσαι το θερμό χειροκρότημα και ξέρεις πως κάτι έκανες καλά. Εδώ είναι λίγο διαφορετικό, κάθε βράδυ μπαίνεις στα σπίτι άγνωστων ανθρώπων οι οποίοι συνδέονται μαζί σου έστω κι αν δεν σε γνωρίζουν. Το να μπαίνουν στην διαδικασία να σου μιλήσουν, να βγάλουν φωτογραφίες να σε συγχαρούν είναι απίστευτο συναίσθημα. Το βιώνω πολύ όμορφα όλο αυτό. Είναι συγκλονιστική η αγάπη τους. Καμιά φορά βέβαια είναι τρομακτικό το γεγονός πως κάποιοι ταυτίζουν τον ρόλο μαζί μου, μπερδεύουν την πραγματικότητα και μιλάνε άσχημα μέχρι και προσβλητικά προς εμένα. Είναι όμως και αυτό κομμάτι του επαγγέλματος μου και προσπαθώ να το αντιμετωπίζω με ευγένεια και χιούμορ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Kara (@irenekaragiorgi)

  • Πως αισθάνεστε που παίζετε ανάμεσα σε τόσο καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως η Πέμυ Ζούνη και ο Γιώργος Παρτσαλάκης;

Αισθάνομαι ευγνώμων. Από όλους, παλιούς και νέους, μπορείς να πάρεις και να δώσεις. Όμως το να βρίσκομαι δίπλα σε τόσο καταξιωμένους ανθρώπους είναι σχολείο. Στον κ. Παρτσαλάκη τον τηλεοπτικό μου μπαμπά οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Απ’ την αρχή με αγκάλιασε σαν κόρη του και μου στάθηκε δίνοντας μου καθημερινά συμβουλές και εφόδια για την συνέχεια.

  • Ποιες είναι οι « 8 λέξεις», που συνθέτουν το παζλ της ζωής σας;

Ταξίδι, εξερεύνηση, θάρρος, ρίσκο, αγάπη, έρωτας, τρέλα, ζωή.

  • Προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία σας με την χρυσή ομάδα Γεωργίου-Δημητρίου-Νικολάου;

Δεν υπάρχει κάτι επίσημο αυτή την στιγμή. Αλλά εννοείται πως με μεγάλη μου χαρά θα συνέχιζα μαζί τους. Όμως και να μην συμβεί αυτό μόνο όμορφα πήρα και έχω να θυμάμαι απ’ αυτή την συνεργασία.

Ευχαριστώ πολύ Ειρήνη

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - To Trench Coat

•••
Μύρισε Άνοιξη και ο καιρός θα κάνει τα καμώματά του. Μια ζέστη, μια κρύο, μια βροχή! Ξεκινάς το πρωί για την δουλειά και δεν ξέρεις τι θα συ...

FEATURED ARTICLES

Μαγειρική με... Lego

•••
Έχουμε δει κατά καιρούς να δημιουργούνται “μικρά θαύματα” με τα “μαγικά” τουβλάκια Lego, Από φιγούρες από αγαπημένους ήρωες κανονικού μεγέθο...