Η περιοχή των ματιών μας είναι η μεγαλύτερη ανησυχία της ομορφιάς μας. Συνεχώς αναζητούμε τρόπους για να περιορίσουμε τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και το οίδημα, αναζητώντας παράλληλα απαλότητα, σφριγηλότητα και φωτεινότητα! Γι’ αυτό και η Natura Siberica μας προτρέπει να δοκιμάσουμε τα eye patches της νέας σειράς Biome. Είναι νέα, καινοτόμα, και αποτελούν την τέλεια επιλογή για την περιοχή των ματιών δίνοντας στα μάτια μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση.

Τα eyepatches από τη νέα σειρά Biome της Natura Siberica που θα λατρέψεις!

Το μαύρο eye patch μειώνει τις λεπτές γραμμές και μας χαρίζει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το κόκκινο μας προσφέρει μια πολυτελή αναζωογόνηση κάνοντας μας να νιώθουμε σαν βασίλισσες ενώ το πορτοκαλί eye patch μας χαρίζει ξεκούραστα μάτια χωρίς πρηξίματα. Για να επαναφέρετε τον τόνο του δέρματος και να σβήσετε τα σημάδια κόπωσης, δοκιμάστε το άσπρο eye patch με υαλουρονικό. Ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών που δρα κατά των σημαδιών γήρανσης ενώ παράλληλα προσφέρει εικοσιτετράωρη ενυδάτωση είναι το ροζ eye patch ενώ με το μωβ αποχαιρετάμε τα σημάδια της κόπωσης και υποδεχόμαστε την λάμψη και την τόνωση στην περιοχή των ματιών. Τέλος, με το βεραμάν eye patch ενισχύουμε την ανθεκτικότητα για μια ορατή λαμπερή επιδερμίδα ακόμη και μετά από την πρώτη εφαρμογή!

 

Δοκιμάστε αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας και βρείτε τον απόλυτο σύμμαχό για τα μάτια σας! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της Natura Siberica στην Ελλάδα, επισκεφτείτε τον ιστότοπο: https://www.goorganic.gr ή τα social media της εταιρείας

Facebook: Natura Siberica Greece / Instagram: naturasibericagreece.

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES