Η κάθε γυναίκα έχει τη δική της αδυναμία στο θέμα του μακιγιάζ. Για παράδειγμα μερικές γυναίκες αγαπούν τις σκιές και θέλουν να δημιουργούν νέα smokey eye looks, ενώ υπάρχουν και οι γυναίκες που τους αρέσει το φυσικό μακιγιάζ και τα γήινα χρώματα. Το φθινόπωρο με τις τάσεις στα χείλη, θα δώσει στην κάθε γυναίκα πολλές επιλογές.  Η καθεμία λοιπόν έχει να διαλέξει αυτή που  ταιριάζει στην επιδερμίδα της και της αρέσει πιο πολύ.

Μπορντό Χείλη

μπορντό χείλη
Ένα ζεστό μπορντό κραγιόν μπορεί να συνδυαστεί άψογα με όποια μάσκαρα θέλει η κάθε γυναίκα. Τοποθέτησε πριν την εφαρμογή του κραγιόν ένα lip balm για πιο πλούσια ενυδάτωση.

Έντονα κόκκινα χείλη

κόκκινα χείλη

Μια σικ απόχρωση με  καφέ τόνους στα μάτια θα φωτίσει  το κόκκινο κραγιόν για το φθινόπωρο. Για έξτρα λάμψη, μπορεί να τοποθετήσεις από πάνω lip gloss.

Glossy χείλη

lip gloss

Μια παλιά τάση που επιστρέφει το 2020, είναι αυτή με τα διαφανή και γυαλιστερά gloss.

Ροζ χείλη

ροζ χείλη

Το κλασσικό θηλυκό χρώμα μπορεί να φορεθεί στα χείλη για μια κομψή εμφάνιση.

Nude χείλη

Αν προτιμάς να κρατήσεις  απλά τα χείλη σου,  αυτό το φθινόπωρο αφορά μόνο το γυμνό. Μια ουδέτερη απόχρωση στα χείλη σου κάνει την εμφάνισή σου  εξαιρετικά κομψή και δροσερή.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - She's a Classic

•••
Αν νομίζετε ότι το κλασικό σημαίνει βαρετό τότε είμαι εδώ για να το διαψεύσω. Το κλασικό είναι σικ, κομψό και μπορεί να είναι ακόμη και σέξι...

Vesper Stylish - Weekend Getaway

•••
Επειδή έχει περάσει ήδη ένας μήνας από τις καλοκαιρινές διακοπές και καλό είναι να κάνουμε μια παύση από τους γρήγορους ρυθμούς τις πόλης, τ...