Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης γνώρισε την δόξα και έζησε την ζωή του Ζεν Πρεμιέ. Είναι όμως και η απόδειξη ότι όλα δεν είναι όπως φαίνονται. Από τη στιγμή που απογειώθηκε η καριέρα του, ο ίδιος βρισκόταν σε κατάθλιψη. Σήμερα η ζωή του διαφέρει πολύ από αυτή που έκανε στα νιάτα του και μίλησε σε συνέντευξή του, για όλες αυτές τις αλλαγές στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Tik Talk, στον ALPHA.

Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Tik Talk, στον ALPHA.

To 1995 έκανε πρεμιέρα το “Dolce Vita”, το σίριαλ που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. Την ημέρα όμως της πρεμιέρας, η ζωή επιφύλασσε και μια μεγάλη απογοήτευση για τον Θανάση Ευθυμιάδη, ο οποίος χώρισε από μια πολύ σοβαρή σχέση. Ενώ λοιπόν επαγγελματικά ο γνωστός ηθοποιός καταξιώθηκε και κατάφερε να εξασφαλίσει μια άνετη ζωή και να γίνει ακαταμάχητος στις γυναίκες, ταυτόχρονα βρισκόταν σε κατάθλιψη την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει ζώντας την μεγάλη ζωή.

Από την άλλη μεριά αυτή η μεγάλη απογοήτευση, όπως λέει, τον βοήθησε να πατάει τα πόδια του στη γη και να μην καβαλήσει το καλάμι. Μπορεί νέος να έκανε μεγάλες σπατάλες, έχοντας στην κατοχή του πολλά αυτοκίνητα και μηχανές ή κάνοντας ταξίδια με φίλους, όμως εσωτερικά ένιωθε πάντα ότι ψάχνει κάτι άλλο στη ζωή. Για το λόγο αυτό άρχισε ένα πιο ουσιαστικό εσωτερικό ψάξιμο. Ήθελε να βρει τον τρόπο η χαρά να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και όχι να είναι μόνο μικρές λιγοστές στιγμές.

Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης σήμερα είναι παντρεμένος με την Σέρβα ηθοποιό Άννα Δημητρίεβιτς και έχει δύο κόρες.

Σήμερα είναι παντρεμένος με την Σέρβα ηθοποιό Άννα Δημητρίεβιτς, 14 χρόνια και έχει δύο κόρες. Η οικονομική κρίση άλλαξε τα δεδομένα στη ζωή του και κατά συνέπεια άλλαξε και τις συνήθειές του. Ο ίδιος θέλει πλέον να βρίσκεται σε επαφή με την φύση καθημερινά και ασχολείται με το ΤΑΙ ΤΣΙ. Μάλιστα έχει μυηθεί στη σοφία των ινδιάνων, όπως αναφέρει, από έναν ιθαγενή της Αμερικής.

Δείτε όλη την συνέντευξη εδώ