Ανοίγει τα φτερά του και επεκτείνει τις δραστηριότητες του με επιτυχία και στο εξωτερικό το The Art Dose, το οποίο συμμετείχε στην κορυφαία διεθνή έκθεση για το σπίτι και τη διακόσμηση Maison&Objet που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο Parc des Expositions Paris Nord Villepinte.

The Art Dose: στο Παρίσι στην κορυφαία έκθεση Maison & Objet

Η πολύ σημαντική αυτή διοργάνωση πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο και αποτελεί το πιο δημοφιλές γεγονός στον χώρο της διακόσμησης και του lifestyle, που προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, με 3.000 εκθέτες και περισσότερους από 80.000 επισκέπτες από τη Γαλλία και το εξωτερικό. Καμία άλλη διοργάνωση δεν προσφέρει τόσο ευρεία επιχειρηματική δικτύωση και ενημέρωση στους παραπάνω τομείς.

The Art Dose: στο Παρίσι στην κορυφαία έκθεση Maison & Objet

Ήταν η πρώτη συμμετοχή του The Art Dose σε έκθεση στο εξωτερικό, που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς ο στόχος της επέκτασης στον υπόλοιπο κόσμο, άρχισε να υλοποιείται με τον πιο εύστοχο τρόπο. Πολύ σημαντικές συνεργασίες έκλεισαν σε Μαϊάμι, Σαουδική Αραβία και Ευρώπη, με την ιδρύτρια του The Art Dose Νίκη Καποπούλου να δηλώνει εξαιρετικά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και να επισημαίνει ότι οι παρουσίες του χώρου στο εξωτερικό θα συνεχιστούν και με άλλες, ανάλογες, δυναμικές κινήσεις.

The Art Dose: στο Παρίσι στην κορυφαία έκθεση Maison & Objet

Το περίπτερο του The Art Dose, στην έκθεση Maison&Objet τίμησαν με την παρουσία τους, σημαντικοί Γάλλοι καλλιτέχνες, με τους οποίους ο χώρος διατηρεί σταθερή και μόνιμη συνεργασία όπως ο Alain Mimouni και o Richard Orlinski.

The Art Dose: στο Παρίσι στην κορυφαία έκθεση Maison & Objet

O Sales Manager της εταιρείας ARTOYZ, Lionel Fradet και η Νίκη Καποπούλου

Το κοινό της έκθεσης στάθηκε ιδιαίτερα στα εκθέματα του περιπτέρου του The Art Dose, ανάμεσα στα οποία μοναδικά δώρα τέχνης με την υπογραφή καταξιωμένων και ανερχόμενων Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών, όπως των: Mr Brainwash, Richard Orlinski, Alain Mimouni, Madicom Toy, Bearbrick, 2Fast, Kaws, Luca Valentini, Philartrop, Aiiroh, Cédric Bouteiller, Δημήτρη Δάλλα, Laurence Jenkell, Pavlos (Διονυσόπουλος), Sonke, κ.ά. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να επιλέξουν από μια πολλή μεγάλη συλλογή έργων τέχνης και γλυπτών που δημιουργήθηκαν ειδικά για το The Art Dose.

The Art Dose: στο Παρίσι στην κορυφαία έκθεση Maison & Objet

Ο Γάλλος καλλιτέχνης Alain Mimouni και η Νίκη Καποπούλου

Όπως ανέφερε και το σχετικό ενημερωτικό κείμενο της έκθεσης: «για το The Art Dose κάθε έργο τέχνης δεν είναι ένα απλό δώρο, αλλά μια αξέχαστη εμπειρία ζωής, που δημιουργεί αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα.»

The Art Dose: στο Παρίσι στην κορυφαία έκθεση Maison & Objet

Ντόζια Κουρούπη και Νίκη Καποπούλου

Το The Art Dose εκτός από το ηλεκτρονικό του κατάστημα www.theartdose.com διατηρεί και φυσικό κατάστημα επί της οδού Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα, Αττική, Florida Mall (ισόγειο). Τηλ. 2109680505. Ώρες καταστήματος: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10.30-15.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 10.30-20.00.

 

Facebook: https://www.facebook.com/theartdose/

Instagram: https://www.instagram.com/theartdose/?hl=en

 

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES