Μια επιτυχημένη συνεργασία, συνεχίζεται για τρίτη φορά ανάμεσα στο brand “The Bostonians” και την δημιουργική ομάδα του Χάρη Ντάβλα και του iniconswetrust.com.

Η μάρκα που τα τελευταία τριάντα χρόνια εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την απόλυτη αίσθηση της ισορροπίας ανάμεσα στην πολυτέλεια και την πρακτικότητα, εμπιστεύεται την νέα του καμπάνια στην ομάδα του In Icons We Trust σε ένα παιχνίδι δημιουργικότητας, ποιότητας και φαντασίας.

 

Η νέα καμπάνια The Bostonians - VESPER gr Magazine

 

Η συλλογή για το χειμώνα του 2016/17, όπως φαίνεται και από την ιδιαίτερη φωτογράφηση του In Icons We Trust,έχει να κάνει με την άνεση και τα έξυπνα Key – Pieces.

Ζεστά και ιδιαίτερα sweater, τζιν και φανελένια πουκάμισα, μαλακά βαμβακερά polos και T-shirt, όπως επίσης και μοναδικά παλτό parkas αλλά και δερμάτινα jacket, ολοκληρώνουν με απλές κινήσεις το ανανεωμένο look που ζητά η εποχή.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στα εξαιρετικής ποιότητας dress – shirts που συμπληρώνουν μοναδικά κaέμφαση στη λεπτομέρεια, φτάνονταςil magic forget it in the oven until it is time to set the table. ideal comfort food, next to άθε tailored εμφάνιση, ενώ τα αξεσουaέμφαση στη λεπτομέρεια, φτάνονταςil magic forget it in the oven until it is time to set the table. ideal comfort food, next to άρ δίνουν την απαραίτητη έμφαση στη λεπτομέρεια, φτάνοντας σε επίπεδα φετίχ!

Φωτογράφος: Πάνος Δάβιος
Creative Direction: Χάρης Ντάβλας

Η νέα καμπάνια The Bostonians - VESPER gr Magazine