Η ημέρα του γάμου για μας τις γυναίκες σίγουρα είναι από τις πιο ξεχωριστές που θα ζήσουμε.  Από την στιγμή της πολυπόθητης πρότασης γάμου, αρχίζουμε στο μυαλό μας να τα σχεδιάζουμε όλα. Πριν φτάσουμε σε αυτή τη σημαντική μέρα, χρειάζεται προσεκτική και σωστή προετοιμασία για κάθε λεπτομέρεια. Η νύφη είναι το κεντρικό πρόσωπο εκείνης της ημέρας, γι’ αυτό είναι λογικό να μας αγχώνουν σχεδόν τα πάντα. Μήνες πριν ξεκινάμε να βρούμε το νυφικό μας, τα παπούτσια που θα φορέσουμε, τι χτένισμα θα κάνουμε, το make up μας, ποιο σχέδιο θα κάνουμε στα νύχια μας και ποια κοσμήματα θα επιλέξουμε.

 Swarovski, σκουλαρίκια

swarovski βραχιόλι χρυσό

Swarovski, χρυσό βραχιόλι

Τα κοσμήματα που θα φορέσουμε στον γάμο μας, πρέπει να είναι τέτοια που να ταιριάζουν τέλεια με το υπόλοιπο ντύσιμο. Επίσης δεν χρειάζεται να κάνουμε υπερβολές, ειδικά αν το νυφικό είναι ήδη από μόνο του, στολισμένο με μικρά κοσμήματα. Γενικά ο κανόνας του “less is more” είναι πολύ σημαντικός σε αυτή την περίπτωση των κοσμημάτων.

Time to Wed - editorial

Lillian Papoutsoglou

fashion wedding editorial Wed Up Your Mind issue 7

Lillian Papoutsoglou

Χρειαζόμαστε κοσμήματα που θα μας χαρίσουν λάμψη και γοητεία και θα αναδείξουν καλύτερα το νυφικό μας. Όλα μαζί θα πρέπει να ταιριάζουν οπτικά και να μην τραβάει κάτι παραπάνω την προσοχή, από μας τις ίδιες. Όμορφα και κομψά κοσμήματα, συνήθως σε χρυσό ή ασημί, είναι τα ιδανικά για τον γάμο σου ! Ένα βραχιόλι, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα κολιέ, και θα είσαι έτοιμη για αυτή τη ξεχωριστή σου ημέρα.

Τέλος αν το νυφικό σου έχει πιο απλές γραμμές και δεν είναι φορτωμένο. αλλά θέλεις να είσαι πιο glamorous  την ημέρα του γάμου σου,  μπορείς να επιλέξεις statement κοσμήματα, με πολύτιμες πέτρες  ή κρύσταλλα swarovski. Ως γνωστόν τα διαμάντια συμβολίζουν την αιωνιότητα και την δέσμευση. Με τέτοια κοσμήματα σίγουρα θα είσαι πολύ εκθαμβωτική!

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY