Στο Ζάππειο Μέγαρο κατά την διάρκεια της 4ης Bridal Expo – Bridal Fashion Week Athens by Stalexpo είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την νέα  καταπληκτική συλλογή του γνωστού σχεδιαστή STYLIANOS.

"The Roots Within" by STYLIANOS - VESPER gr Magazine
Η συλλογή με τίτλο “The Roots Within” είναι εμπνευσμένη από την σύγχρονη δυναμική γυναίκα η οποία όμως μπορεί να παραδίνεται στις αδυναμίες της. Η γυναίκα αυτή έχει βαθιές και δυνατές ρίζες, όπως μαρτυράει  και το όνομα της κολεξιόν για το 2016, και καταφέρνει να ανθίζει και να προσφέρει τους καρπούς της σε οποιεσδήποτε συνθήκες, συμβάλλοντας έτσι στην ομορφιά της ζωής. Η Haute Couture συλλογή STYLIANOS είχε υπέροχες δημιουργίες από πολυτελείς δαντέλες, αέρινες μουσελίνες και μεταξωτά τούλια σε αποχρώσεις του άσπρου και της μέντας.

"The Roots Within" by STYLIANOS - VESPER gr Magazine

Εκλεκτοί καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο, από τον χώρο της μόδας και των media αλλά και πλήθος κόσμου έδωσαν το παρών. Φυσικά έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και την κοινωνική ευαισθητοποίηση του Σχεδιαστή, έτσι για μια ακόμα φορά ο Stylianos στήριξε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση. Στο Make a Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος) θα διαθέσει ο σχεδιαστής μέρος των εσόδων αυτής της συλλογής και στα   πλαίσια αυτής της ενέργειας η αγαπητή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά έκανε το φινάλε αυτής της επίδειξης με μια μαύρη χειροποίητη τουαλέτα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για αυτή τη βραδιά! Επίσης οι καλεσμένοι είχαν την χαρά να λάβουν και ένα δωράκι ομορφιάς από τα επαγγελματικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας INGLOT.

"The Roots Within" by STYLIANOS - VESPER gr Magazine

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου από Make-A-Wish, Stylianos, Φαίη Σκορδά