Τον αριθμό 11 11 έκανε τατουάζ η γνωστή ηθοποιός Jenifer Aniston και αυτό ήταν αρκετό για να μας εξάψει την περιέργεια. Φυσικά ο αριθμός αυτός μπορεί να μην είναι ότι πιο καλλιτεχνικό έχουμε δει σε τατουάζ, όμως συμβολίζει δύο σημαντικές ημερομηνίες για την ίδια.

Η πρώτη ημερομηνία είναι η 11η Φεβρουαρίου, η μέρα των γενεθλίων της, κάτι σχετικά συνηθισμένο για τους περισσότερους ανθρώπους. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η δεύτερη ημερομηνία η οποία είναι η χρονολογία η οποία έχασε το αγαπημένο της σκυλάκι, τον Νόρμαν. Η Aniston αγαπούσε πάρα πολύ το σκυλάκι της που της κράτησε συντροφιά για πάρα πολλά χρόνια.

Ο Norman ήταν πάντα μαζί της στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς τα φιλαράκια και την στήριξε συναισθηματικά στις δύσκολες στιγμές της ζωής της, όπως το διαζύγιο της με τον Brad Pitt. Φόρο τιμής στο αγαπημένος της σκυλάκι απέτισε και την χρονιά που το έχασε κάνοντας ένα τατουάζ με το όνομά του στο πόδι της.

Η Jenifer Aniston αποδεικνύει ότι τα κατοικίδια, σαν ζωντανές ψυχές, είναι μέρος των οικογενειών που τα φροντίζουν και περνούν μια ζωή μαζί τους, στηρίζοντάς τους με τον δικό τους τρόπο.