Το νέο άρωμα Perfect του Marc Jacobs υμνεί την διαφορετικότητα, την αισιοδοξία και την αυτο-αποδοχή. Είναι εμπνευσμένο από το μάντρα του Marc Jacobs “Είμαι τέλειος όπως ακριβώς είμαι” το οποίο συμβολίζεται από ένα τατουάζ της λέξης  “Perfect” δηλαδή τέλειος, στον καρπό του.

Το νέο άρωμα του Marc Jacobs είναι παιχνιδιάρικο και απλά “Perfect”

Ο ίδιος λέει για τον συμβολισμό του τατουάζ του. “Το έβαλα εκεί για να λειτουργεί ως υπενθύμιση όταν κοιτάζω τον εαυτό μου και εύχομαι ότι θα μπορούσα να είμαι πιο δυνατός σε κάτι ή καλύτερος σε κάτι άλλο. Να μπορώ να λέω πως όχι, είμαι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είμαι αυτή τη στιγμή. Τόσο τέλειος.”

Το νέο άρωμα του Marc Jacobs είναι παιχνιδιάρικο και απλά “Perfect”

Όπως και ο κάθε άνθρωπος, έτσι και το άρωμα αυτό είναι  μια πολύχρωμη ιστορία αντιθέσεων δημιουργία του αρωματοποιού Domitille Michalon-Bertier. Πρόκειται για ένα μοντέρνο, φωτεινό και θηλυκό άρωμα, με μια αρμονική σύνθεση φρέσκων λουλουδιών και χαλαρωτικών απαλών συμφωνιών. Το άρωμα ξεκινάει με νότες ραβέντι και νάρκισσο ενώ ακολουθούν οι νότες καρδιάς από γάλα αμύγδαλου και στη βάση του υπάρχουν νότες κεδρόξυλου και cashmeran.

Το νέο άρωμα του Marc Jacobs είναι παιχνιδιάρικο και απλά “Perfect”

Αυτό που κάνει το άρωμα ακόμα πιο ιδιαίτερο είναι το παιχνιδιάρικο μπουκάλι του όπου στην κορυφή του βρίσκεται ένα κρυστάλλινο καπάκι με κομψά και πολύχρωμα φυλαχτά. Κάθε φυλαχτό αποτελεί προσωπική επιλογή του Marc, ένα ακόμα στοιχείο που αναδεικνύει το προσωπικό του στυλ. Όλα πάντως είναι τέλεια μελετημένα, ακόμα και η όμορφη εξωτερική συσκευασία που έχει σχεδιαστεί από την γνωστή καλλιτέχνιδα Jacky Blue.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - She's a Classic

•••
Αν νομίζετε ότι το κλασικό σημαίνει βαρετό τότε είμαι εδώ για να το διαψεύσω. Το κλασικό είναι σικ, κομψό και μπορεί να είναι ακόμη και σέξι...

Vesper Stylish - Weekend Getaway

•••
Επειδή έχει περάσει ήδη ένας μήνας από τις καλοκαιρινές διακοπές και καλό είναι να κάνουμε μια παύση από τους γρήγορους ρυθμούς τις πόλης, τ...