Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή στα γενέθλιά μου η τούρτα ήταν σχεδόν πάντα η ίδια, με ελάχιστες παραλλαγές. Αυτό που άλλαζε ήταν κάτι φιγούρες από κύκνους και ήρωες της  Disney. Όχι ότι με πείραζε αυτό γιατί είχα την τύχη επειδή τα γενέθλιά μου ήταν καλοκαίρι οι γονείς μου τα διοργάνωναν στην λήξη της σχολικής χρονιάς και έτσι ήταν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι όλης της τάξης με ατελείωτο παιχνίδι στην τεράστια αυλή του σπιτιού.

@elena_gnut_cake

@elena_gnut_cake

@shaunteocreations

Αυτό φυσικά στο δημοτικό, γιατί στο γυμνάσιο δεν έκανα κανένα πάρτι, μιας και είχαμε μετακομίσει άλλωστε σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας. Έτσι η τούρτα έγινε λίγο πιο σημαντική. Και πάλι όμως δεν υπήρχαν πολλές επιλογές, αφού μιλάμε για την δεκαετία του ’90. Κάποιες έτοιμες τούρτες του ζαχαροπλαστείου ήταν το καλύτερο που μπορούσα να έχω. Όπως και να είχε όμως πάντα ήθελα να έχω μια τούρτα στα γενέθλια μου.

@zummycookie

@zummycookie

@petitlu.cakeshop

@design_tavalodd

Τώρα που είμαι μαμά, η τούρτα των παιδιών μου είναι ακόμα πιο σημαντική γιατί θέλω να είναι κάτι που θα θυμούνται όταν μεγαλώσουν. Είμαι όμως τυχερή γιατί πλέον η ζαχαροπλαστική έχει εξελιχθεί τόσο που μέσα από αυτή ξεπηδούν υπέροχα αριστουργήματα. Ο ζαχαροπλάστες έχουν γίνει πραγματικοί καλλιτέχνες. Πλέον βλέπεις στις τούρτες από καταπληκτικά χρώματα, υπέροχη διακόσμηση μέχρι ολόκληροι πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά!

@kabilova_cake

@kabilova_cake

@kabilova_cake

Είμαι χαρούμενη που τα παιδιά μου έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μια τούρτα πραγματικά ξεχωριστή και η διαδικασία επιλογής της είναι για την οικογένεια μου μια από τις πιο διασκεδαστικές.

@a.orari_cakes

@sweetbrantleyscakes

 

LATEST IN FASHION


 

LATEST IN BEAUTY


 

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - To Trench Coat

•••
Μύρισε Άνοιξη και ο καιρός θα κάνει τα καμώματά του. Μια ζέστη, μια κρύο, μια βροχή! Ξεκινάς το πρωί για την δουλειά και δεν ξέρεις τι θα συ...