Η βροχή, η ψύχρα και μια πιο χειμερινή διάθεση καταφθάνει και μαζί της φέρνει ορισμένα fashion trends τα οποία είναι σχεδόν αδύνατο να μας αφήσουν ασυγκίνητες φέτος.

Ένα από τα αγαπημένα μας είναι και το δερμάτινο πουκάμισο το οποίο θα το έχετε ήδη δει πολλές φορές να απογειώνει χειμερινά outfits αλλά και να μαγνητίζει τα βλέμματα μέσα σε εντυπωσιακά total leather looks.

Missguided

Και αν ως τώρα δεν έτυχε ποτέ να αποκτήσετε το συγκεκριμένο κομμάτι, τώρα έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή, και εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο!

H&M

Οι παραλλαγές είναι πολλές, ξεκινούν από το απλό μαύρο δερμάτινο πουκάμισο και εκτείνονται σε εκείνα με τις μεγάλες τσέπες, με ζώνη στη μέση, με όμορφα δερμάτινα κουμπάκια αλλά και τα oversized που θυμίζουν πολύ είτε ένα shirtdress, είτε ένα ιδιόμορφο jacket.

Ganni

Σας προτείνουμε να τα συνδυάστε άφοβα τόσο με λευκά αξεσουάρ όσο και με biker boots αλλά και να τα χρησιμοποιήσετε ως βάση για έξυπνο layering με μακριές ζακέτες και πανωφόρια για να κλέψετε σίγουρα τις εντυπώσεις!