Μια πιο rebel εκδοχή του Αγίου Βαλεντίνου  προτείνει η essence με την limited edition συλλογή “Vlantine – Who Cares” και αφιερώνει αυτή την ημέρα αγάπης στις κολλητές μας.  Εντυπωσιακά χρώματα όπως το κόκκινο, το μπλε και το μαύρο για μακιγιάζ και νύχια, φανταστικές ψεύτικες βλεφαρίδες και μια στάμπα με το σύμβολο του άπειρου για το πιο μοντέρνο BFF τατουάζ θα σας κάνουν να αγαπήσετε αυτή την νέα σειρά.

 

essence Valentine "Who Cares?" - VESPER gr Magazine

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες false lashes βγαίνουν σε 2 μοναδικές εκδοχές, 01 good girls go to heaven… και 02 …bad girls go everywhere, για ένα δραματικό και ακαταμάχητο βλέμμα. Το άγριο like a rebel queen fragrance θα αφυπνίσει με το φρουτώδες, γλυκό και φρέσκο άρωμά του, την επαναστάτρια βασίλισσα που κρύβεται μέσα σε κάθε κοπέλα και θα σηματοδοτήσει τις πιο τρελές στιγμές που θα περάσετε με τις κολλητές σας. Και φυσικά το face & body tattoo stamp, 01 sisters before misters, για το σώμα και το πρόσωπο που θα σφραγίσει την φιλία σας για πάντα.

essence Valentine "Who Cares?" - VESPER gr Magazine

 

Δημιουργήστε εντυπωσιακά look με το αϊλάινερ smokey cream kajal 01 sisters before misters. Η κρεμώδης υφή του βοηθάει να αναμιγνύεται εύκολα και να έχετε τέλειο αποτέλεσμα. Δημιουργήστε τέλειο smokey μακιγιάζ στα μάτια με τα κρεμώδες smokey eyeshadow sticks Νο 01 love is in the air – don ́t breathe! και Νο 02 l.o.v.e. blah blah blah. Turn heads με τα απίθανα liquid lipsticks, 01 crew love is true love και 02 i ́m not into roses, σε ανοιχτό και σκούρο κόκκινο χρώμα. Τέλος σταθεροποιήστε το μακιγιάζ σας και χαρίστε του ματ όψη με την translucent fixing powder, 01 guys allowed, NOT! για να διαρκέσει σε όλα τα ξεφαντώματα με τις φίλες σας!

essence Valentine "Who Cares?" - VESPER gr Magazine

Τέσσερα nail polishes σε κόκκινο και χακί με εφέ λάτεξ, 01 l.o.v.e. blah blah blah, 02 talk to the hand!, αλλά και σε μπλε και μπεζ με μεταλλικό εφέ,03 crew love is true love και 04 love is in the air – don’t breathe, θα φροντίσουν για την άψογη εμφάνισή σου από την κορφή έως τα νύχια. Αν θέλετε κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο, επιλέξτε τα αυτοκόλλητα νύχια click & go nails, 01 fly off cupid, με αμυγδαλωτό σχήμα, για νύχια στιλέτο!