Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε γράψει και έχουμε ξαναγράψει για την επαναφορά της ζακέτας στο προσκήνιο. Σε διάφορες μάλιστα μορφές ως προς το μήκος, τα υφάσματα αλλά ακόμη και τα κουμπιά καθώς και την δυνατότητα που μας δίνει να την φοράμε σε κάθε εποχή.

Πως όμως συνηθίζουμε να φοράμε τις ζακέτες μας; Κλειστές ή ανοιχτές; Ε λοιπόν ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε αυτή μας τη συνήθεια καθώς από τις φωτογραφίες των απανταχού it girls αναδεικνύεται η ζακέτα φορεμένη με έναν λίγο διαφορετικό αλλά σίγουρα ενδιαφέροντα τρόπο.

Ο συγκεκριμένος τρόπος να φορέσουμε την ζακέτα μας μοιάζει περισσότερο με στυλιστικό τρικ και έχει έναν αέρα από τα αγαπημένα μας 90s.

Στην ουσία κουμπώνουμε τα πάνω κουμπιά μέχρι και το μεσαίο και αφήνουμε ανοιχτά όλα τα υπόλοιπα διαμορφώνοντας έτσι ένα κομψό και παράλληλα ελκυστικό αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monikh Dale (@monikh)

Και φυσικά δεν χρειάζεται να περιοριστούμε αποκλειστικά στις ζακέτες αφού έχουμε την δυνατότητα να εφαρμόσουμε την συγκεκριμένη στιλιστική συμβουλή προκειμένου να παραλλάξουμε και να δώσουμε νέα πνοή στα διάφορα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μας top με κουμπιά αλλά φυσικά και στα πουκάμισα!

Άλλωστε με τον τρόπο αυτό η ίδια η ζακέτα αποκτά τον χαρακτήρα ενός top αφού έτσι μπορεί να φορεθεί είτε σκέτη είτε με ένα μπουστάκι από μέσα.

Δοκιμάστε το!

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES