Με έδρα την Νέα Υόρκη, δράση στην Ευρώπη και έμπνευση την Ελλάδα και το ελληνικό ταμπεραμέντο, η Ζωή Κέρος δημιούργησε το πρωτοποριακό brand ZoeK (est.2018).

Ένα δυναμικό military jacket brand με hand-painted δημιουργίες. Η Ζωή Κέρος μετέτρεψε την εξειδίκευσή της στην μόδα και την επιχειρηματικότητα στα unique jackets ζωγραφισμένα στο χέρι με δυνατά μηνύματα, ιδιαίτερες υφές και στυλ.

ZoeK το καινοτόμο brand που κλέβει τις εντυπώσεις

Με την ομάδα της δημιουργεί τα απόλυτα ΙΤ statement military και vegan leather jackets made in Greece, λεπτομερώς ζωγραφισμένα στο χέρι με sustainable υλικά και με κεντημένες λεπτομέρειες.

Η συλλογή FW20 ονομάζεται “EMOTIONS 2020”, ένα αφιέρωμα ωδή στην συναισθηματική περιπλάνηση του 2020. Βασικά κομμάτια της συλλογής είναι τα iconic military jackets και highlight τα συλλεκτικά Runway κομμάτια.

ZoeK το καινοτόμο brand που κλέβει τις εντυπώσεις

Νεανική και σοφιστικέ, sustainable και δυναμική, η πρώτη on digital catwalk συλλογή της ZoeK, παρουσιάστηκε φέτος στον καινοτόμο διαδικτυακό θεσμό της ΑXDW με ένα δυναμικό conceptual video που προβλήθηκε στο LIFO.GR .

ZoeK το καινοτόμο brand που κλέβει τις εντυπώσεις

HΖωή Κέρος βραβεύθηκε με το βραβείο BESTCATWALK από τον θεσμό AXDW.

Oι βασικές αρχές του πρωτοποριακού brand ΖοeK αποτυπώνονται στο δικό της e-shop:

http://madebyzoek.com

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - She's a Classic

•••
Αν νομίζετε ότι το κλασικό σημαίνει βαρετό τότε είμαι εδώ για να το διαψεύσω. Το κλασικό είναι σικ, κομψό και μπορεί να είναι ακόμη και σέξι...

Vesper Stylish - Weekend Getaway

•••
Επειδή έχει περάσει ήδη ένας μήνας από τις καλοκαιρινές διακοπές και καλό είναι να κάνουμε μια παύση από τους γρήγορους ρυθμούς τις πόλης, τ...

FEATURED ARTICLES