Η γιορτή της ελληνικής μόδας ξεκίνησε το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 με πολυτέλεια, πολυμορφικότητα και τέχνη.

 

17η AXDW - DAY 1 - VESPER gr MagazineEleni Kyriacou

Η σχεδιάστρια μόδας Eleni Kyriacou παρουσίασε την συλλογή της, εμπνευσμένη από την Αμφίπολη, βασισμένη στην γυναίκα σφίγγα. Κύριο χαρακτηριστικό της συλλογής της είναι η ιδιαίτερη πλέξη που δημιούργησε η οποία αποτυπώνει το τερατώδες δέρμα που θα μπορούσε να είναι η γούνα ενός λιονταριού ή τα πούπουλα σπό τα φτερά ενός αετού. Σατέν, δαντέλα και Knitwear τα κύρια elements των garments.

 

17η AXDW - DAY 1 - VESPER gr MagazineMarks & Spencer

 Η σύγχρονη γυναίκα εμπνέει το διεθνές fashion brand Marks Marks & Spencer το οποίο παρουσίασε μια συλλογή από αναπάντεχους συνδυασμούς υφών και prints. Denim, ρίγες, floral prints και boho σύνολα για καθημερινές μεν, σικ δε εμφανίσεις.

17η AXDW - DAY 1 - VESPER gr MagazineMakis Tselios

 Ο κλασικός και αγαπημένος Makis Tselios δεν μπορεί παρά να μας προσφέρει τίποτα λιγότερο από “Αγκάλιασμα Υψηλής Ραπτικής” για άνδρες και γυναίκες με πρωταγωνιστές το κόκκινο, το λευκό, το ροζ και το μαύρο χρώμα.

17η AXDW - DAY 1 - VESPER gr MagazineKathy Heyndels

Ο οίκος Kathy Heyndels μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό να μας εκπλήσσει με τις δυναμικές του δημιουργίες. Η θηλυκότητα αναδεικνύεται από λιτές γραμμές και η παλέτα των χρωμάτων περιελάμβανε παστέλ αλλά και έντονες αποχρώσεις.

17η AXDW - DAY 1 - VESPER gr MagazineAthina Korda

 Η Athina Korda με την συλλογή “ANTITHESIS” με garments σε total black. Και όμως το μαύρο μπορεί να δημιουργήσει αντιθέσεις με τον συνδυασμό διαφορετικών υλικών και πρωτοποριακά κοψίματα.

17η AXDW - DAY 1 - VESPER gr MagazineTopshop by Sotris

Η βραδιά έκλεισε με το απόλυτο style setter fashion brand Topshop by Sotris. Η συλλογή αποτελείτο από νεανικά, γυναικεία και αντρικά σύνολα σε έντονα χρώματα και floral prints και μοναδικά κομμάτια όπως δερμάτινα jackets και iconic παντελόνια.

 

PHOTOGRAPHY BY : YourPhotoPros

Your Photo Pros Facebook