Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές, και οι συλλογές των συμμετεχόντων για το φθινόπωρο και χειμώνα του 2018 βρίσκονται στην τελική ευθεία. Ποια είναι τα 17 δυνατά ταλέντα που συμμετέχουν στο 2ο New Generations Fashion Lines;
Οι συμμετέχοντες που έφτασαν στην τελική ευθεία είναι:
Bold & Locked
Bou Bou (Natassa Tantoula)
Christangelos
Dimitrios Ordoulidis
Julia Selalmazidy
Las Zebras
Lillian Papoutsoglou
Marivee
Nella Ioannou
Nymphe
Prince Erotokritos
Sheepcount
Simply fes
Theom
Xristodoulou Ioanna
Yiotina De La Grammatika
Yvonni Ntosta
O καλλιτεχνικός διευθυντής του event, Μιχάλης Πάντος είναι ικανοποιημένος για την εξέλιξη των εργασιών και με πολύ προχωρημένες ιδέες θα παρουσιάσει στον εμπορικό κόσμο τις καινούριες σχεδιαστικές υπογραφές.
Όλοι οι παράγοντες που ασχολούνται με την εξέλιξη των νέων σχεδιαστών μέσα από το NGFL, δηλαδή η Stalexpo, ο Ερωτόκριτος Κιμιωνής, το Πανεπιστήμιο του Πειραιά, ο Μιχάλης Πάντος, και για το 2017 το Loft Fashion- The Garage Project, καθώς και κάποιοι καθηγητές ιδίως δημοσίων σχολών, έχουν ήδη κάνει σοβαρές ενέργειες τόσο προς ελληνικούς αλλά και ξένους φορείς για ανοίγματα που θα βοηθήσουν αυτά τα χιλιάδες ταλέντα που σε πείσμα των καιρών αγαπούν , σπουδάζουν και δουλεύουν στη μόδα.
Aποκλειστικός χορηγός σε make up και Hair Styling στο NGFL 2 είναι η σχολή του Freddy Κalobratso ενώ η εταιρία Migato στηρίζει αποκλειστικά το event σαν shoe sponsor.
Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα έσοδα
αφιερώνονται στην Κιβωτό του Κόσμου και το κόστος της εισόδου (5 ευρώ) που επιβαρύνεται ο επισκέπτης, εισπράττεται στην είσοδο από τα παιδιά της Κιβωτού με επίσημη απόδειξη.
Οι νεαροί σχεδιαστές ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα νεαρά παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου θα δείξουν στο Παλαιό Χρηματιστήριο την … «άλλη όψη του νομίσματος».
Το πρόγραμμα των fashion shows είναι:
Κυριακή 19 Μαρτίου (Ώρα προσέλευσης 14.15)
- 14.30 Welcome drink by Bianco Nero
- 15.00 – 16.30 Catwalk
- 16.30 Light lunch από το Tamarind
- 18.00 – 21.00 Catwalk
- 21.00 Cocktail party από το Sq. bar
Leave a reply