Μια υπέρλαμπρη δεξίωση διοργανώθηκε για τον εορτασμό των 30 χρόνων παρουσίας του Οίκου Μόδας Τρανούλη, στην αίθουσα “Κωστής Παλαμάς” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε μια βραδιά αφιερωμένη στον Σύλλογο “Φλόγα”.

Τον οίκο τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί άνθρωποι της μόδας, της τέχνης, δημοσιογράφοι, φίλοι και συνεργάτες του οίκου, όπως οι Miltos, Ερωτόκριτος, Τζένη Οικονόμου Ρίζου, Joy Koumentakou, Constantino Roselli, Φώτης Μεταξόπουλος, Σπύρος Μπιμπίλας, Ελένη Φιλίνη, Shaya και πολλοί άλλοι. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η ιδιαίτερη παρουσία των 30 μοντέλων, με τη συμμετοχή της μικρής Σωτηρίας, που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει απ΄τα υπόλοιπα μοντέλα. Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε η κυρία Γωγώ Βαγενά.

Ο οίκος Μόδας Τρανούλη ιδρύθηκε από τον σχεδιαστή Θεόδωρο Τρανούλη ο οποίος διακρίθηκε για τις υπέροχες δημιουργίες του που συνόδευσαν ξεχωριστές εμφανίσεις στα καλλιστεία όπως της Miss Hellas Ειρήνη Σκλήβας, η οποία στέφθηκε στην Ινδία Miss World 1996, της Ισαβέλλα Δάρρα όπου στέφθηκε στο Κίεβο Miss Europe 1997 και της Ανθής Πριόβολου Mrs Globe 1997. Στον χώρο της μόδας ξεχώρισε από την πρωτότυπη ιδέα του να δώσει χρώμα στα νυφικά φορέματα. Τουαλέτες, νυφικά, cocktail dresses του οίκου έχουν γίνει οι αποκλειστικές επιλογές των κυριών σε όλα τα μεγάλα γκαλά, γάμους και δεξιώσεις της κοσμικής Αθήνας.

Ο οίκος Μόδας Τρανούλη δεν εγκαταλείπει την Ελληνική αγορά, αναπτύσσει την εταιρεία του με showroom σε όλη την Ελλάδα και συμμετέχει σε όλα τα Ελληνικά fashion show. Η Ελληνική show bizz “φοράει” ρούχα του και το brand name ”Tranoulis” είναι πλέον κορυφή στην Ελληνική αγορά.

Η Οικογένεια του Θεόδωρου Τρανούλη βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό του όλα αυτά τα δημιουργικά χρόνια με την σύζυγό του Μαρία να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Πλέον την κορυφαία ποιότητα της φίρμας Τρανούλη, συνεχίζουν τα δύο του παιδιά Αναστάσιος και Αθηνά, που έχουν μπει δυναμικά πλέον στην εταιρεία. Με τη φρεσκάδα της νέας γενιάς σκοπός τους είναι αφενός μεν να διατηρήσουν τα κεκτημένα αλλά και να δώσουν μια νέα ώθηση στην εταιρία. Με καινοτόμες ιδέες επεκτείνονται δυναμικά και σε άλλους τομείς όπως τα αξεσουάρ, παπούτσια κλπ η αρωματοποιία, με σειρά “cheap & chic” αρωμάτων που έγιναν από την πρώτη στιγμή αναγνωρίσιμα και ανάρπαστα από το καταναλωτικό κοινό.

Ο οίκος μόδας Τρανούλης γιορτάζει τα 30 χρόνια

 

Ο οίκος μόδας Τρανούλης γιορτάζει τα 30 χρόνια

 

Ο οίκος μόδας Τρανούλης γιορτάζει τα 30 χρόνια

 

Ο οίκος μόδας Τρανούλης γιορτάζει τα 30 χρόνια

 

Ο οίκος μόδας Τρανούλης γιορτάζει τα 30 χρόνια