Ο μεγάλος θεσμός της μόδας που υποστηρίζει τους νέους σχεδιαστές επανέρχεται το Σεπτέμβριο. Το 3ο New Generations Fashion Lines θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών, από 30/09 έως 01/10 του 2017 και όπως πάντα θα είναι αφιερωμένο στην “Κιβωτό του Κόσμου”.

Η διοργάνωση, που διαρκώς εξελίσσεται, αυτή τη φορά θα έχει δύο φάσεις παρουσιάσεων.

Το NGFL Young Talents, με την παρουσίαση των πολύ νέων, τελειόφοιτων και μόλις απόφοιτων σχεδιαστών. Ο σχεδιαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις συλλογές τους είτε ο καθένας μόνος του είτε κάτω από την ομπρέλα της σχολής τους.

Το NGFL Stars, με την παρουσίαση των συλλογών ταλαντούχων σχεδιαστών που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά μέχρι και 5 έτη. Οι σχεδιαστές θα έχουν έτσι την ευκαιρία να παρουσιάσουν και προωθήσουν την δουλειά τους στην αγορά εργασίας της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

Η διοργανώτρια εταιρία Stalexpo συνεπής στους στόχους της, εξελίσσει το NGFL σε μία πολύ σοβαρή πλατφόρμα νέων σχεδιαστών, από την οποία προσδοκά, ο κόσμος της Μόδας να επιλέγει ταλαντούχους συνεργάτες. Έτσι σε αυτό το μοναδικό διήμερο μόδας 20 δυνατές σχεδιαστικές παρουσίες θα παρουσιάσουν το ταλέντο τους με θέμα spring-summer 2018 με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μιχάλη Πάντου.

3o New Generations Fashion Lines - save the date

Linasexclusive

Αν και οι συμμετοχές έχουν ήδη κλείσει – το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο! Για το λόγο αυτό γίνονται ακόμα δεκτές αιτήσεις συμμετοχών από την διοργάνωση δίνοντας την ευκαιρία, σε αυτούς που πιστεύουν ότι έχουν ιδιαίτερο ταλέντο, να συμμετέχουν.

Δυνατές παρουσίες στα young talents, το Fashion Workshop της Βίκυ Καγιά, η Avioti και η Freddy Makeup Stage

Το Fashion Workshop είναι μια πρότυπη σχολή μόδας που έχει γαλλική σφραγίδα. Προσφέρει στους σπουδαστές της την πιστοποίηση του παγκοσμίου φήμης Γαλλικού πανεπιστημίου Mod’Art International, και δίνει την ευκαιρία στα νέα παιδιά να ανοίξουν τα φτερά τους και στο εξωτερικό. Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συνδυάσει με το NGFL 3 την παρουσίαση των συλλογών των αποφοίτων της, και θα γιορτάσουν μαζί τους την έναρξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Η Avioti, το εξειδικευμένο εργαστήριο διεξαγωγής εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχεδιασμού και κατασκευής ενδύματος, θα δώσει το παρόν στο NGFL 3 με μία ομάδα από  6 καλλιτέχνες – τεχνίτες. Οι Μαρίνα Πολυμέρη, Πάνος Θάνος, Ματίνα Δέδε, Δάφνη Αδαμίδου, Ναταλί Σταυρίδη, Τριανταφυλλιά  Γουνελά επιλέχθηκαν να το εκπροσωπήσουν.

Για πρώτη φορά, μέσα στα 25 χρόνια δημιουργικής πορείας, ο πιο αγαπητός και άξιος makeup artist Freddy Kalobratso, έχοντας φτάσει στην κορυφή αποφασίζει να συνδυαστεί με το NGFL και να προβάλλει τη σχολή του “Freddy Make Up Stage” στο Χρηματιστήριο, μαζί με τους νέους ταλαντούχους σχεδιαστές σε μία παρουσίαση έκπληξη.

3o New Generations Fashion Lines - save the date

Freddy Make Up Stage – Freddy Καλομπράτσος

Στόχος του εκπαιδευτικού εγχειρήματος του εργαστηρίου Freddy Make Up Stage, του οποίου είναι αναγνωρισμένες οι σπουδές από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ, είναι οι απόφοιτοι να πατήσουν γερά στα πόδια τους ως επαγγελματίες και να καθιερωθούν. Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει τεράστια σημασία η συμμετοχή των σπουδαστών σε δημοφιλή και προβεβλημένα events καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Στη σχολή οι σπουδαστές ειδικεύονται σε makeup, nails, hairstyling και aesthetics.

Η Freddy Make Up Stage είναι και ο επίσημος makeup sponsor του NGFL 3.

Η εταιρία Paul Mitchell είναι ο Hairstyling Sponsor του NGFL 3. Σήμερα είναι η #1 πιο αναγνωρισμένη μάρκα στην επαγγελματική βιομηχανία περιποίησης μαλλιών και στηρίζει τα νιάτα. Δεν διεξάγει δοκιμές σε ζώα και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα φιλανθρωπικών και οικολογικών δράσεων, τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς.

Η πρώτη συνάντηση του καλλιτεχνικού διευθυντή Μ. Πάντου με τους συμμετέχοντες θα γίνει Σάββατο 1η και Κυριακή 2 Ιουλίου. Θα παρουσιαστούν τα σχέδια με δείγματα υφασμάτων από τις συλλογές των συμμετεχόντων και θα δοθούν οι ανάλογες καθοδηγήσεις για τις επόμενες κινήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.stalexpo.gr και στην σελίδα του NGFL στο Facebook New Generations Fashion Lines

3o New Generations Fashion Lines - save the date

MVM Swimwear