Η άνοιξη είναι πλέον για τα καλά εδώ και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι. Ζωντάνια, φως και χρώματα συνθέτουν μία από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου και μας κάνουν να θέλουμε να ανανεωθούμε. Αλλαγές στα ρούχα, στα μαλλιά, στο μακιγιάζ, φέρνουν το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά!

Ανέμελα, κυματιστά μαλλιά

                                                                    Source: Pinterest

H Άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να αφήσετε τα μαλλιά σας να ξεκουραστούν, πριν το καλοκαίρι. Επωφεληθείτε του φυσικού σπασίματος, όσες το έχετε ούτως ή άλλως ή μπορείτε να το πετύχετε αν απλά κάνετε πλεξούδες τα μαλλιά σας και τα αφήσετε να στεγνώσουν. Ρομαντικό και εύκολο, ό,τι πρέπει για αυτή την εποχή.

Φυσικό μακιγιάζ 

                                                                             Source: Pinterest

Διώξτε τις βαριές υφές και το έντονο μακιγιάζ και υποδεχτείτε το πιο φυσικό και λαμπερό. Με σύμμαχο ένα gloss, καλοσχηματισμένα φρύδια και λίγο highlighter, δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο για να αναδείξετε την φυσική σας ομορφιά.

Pastel αποχρώσεις 

                                                                    Source: Pinterest 

Τι πιο γλυκό από τις παστέλ αποχρώσεις στα νύχια; Υπέροχα βιολετί, μπλε, ιβουάρ, σομόν, ντύνουν διακριτικά τα άκρα μας κάνοντας τα να δείχνουν περιποιημένα και λαμπερά!