Εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε να έχουμε περιποιημένα νύχια και μας ανεβάζει πάντα την διάθεση ένα καλό και όμορφο μανικιούρ, αλλά και πεντικιούρ στην διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Επειδή λοιπόν σιγά σιγά επιστρέφουμε από τις διακοπές μας και θα ξεκινήσουμε πάλι είτε δουλειά, είτε σχολή, γενικά δηλαδή θα έχουμε διάφορες υποχρεώσεις και τρεξίματα, γιατί να έχουμε στο μυαλό μας και το άγχος των νυχιών μας; Για αυτό τον λόγο θα σου δείξουμε εδώ τις 8 τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο ’19!

Εννοείται ότι μπορείς να επιλέξεις όποιο χρώμα και σχέδιο θες για τα νύχια σου, όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά καλό είναι να γνωρίζεις τι είναι trendy φέτος το φθινόπωρo, αν θες δοκιμάσεις κάτι νέο και διαφορετικό. Μια πολύ ωραία πρόταση επίσης είναι να παίξεις με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Το μήκος στα νύχια δεν έχει τόση σημασία, αλλά πρέπει να φροντίσεις να μην έχουν πετσάκια ή παρανυχίδες, να είναι καλοσχηματισμένα και να χρησιμοποιήσεις μανό που δεν φεύγουν την δεύτερη ή τρίτη μέρα, επειδή κάνεις δουλειές. Το απλό ημιμόνιμο μανικιούρ είναι η τέλεια λύση για μας τις full time εργαζόμενες γυναίκες, που προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα μέσα στην μέρα, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουμε να παραμελήσουμε τους εαυτούς μας. Αυτό το είδος μανικιούρ θα σε διευκολύνει στην καθημερινή σου ζωή, έχοντας διάρκεια τουλάχιστον δύο βδομάδες. Επιπλέον η διαδικασία του θα σε χαλαρώσει πάρα πολύ, αφού πάντα είναι ωραίο να σε περιποιούνται και να σε φροντίζουν.

νύχια σε μαύρο ματ

Το φθινόπωρο λοιπόν θα δεις το αγαπημένο σου, φαντάζομαι, μαύρο χρώμα σε ματ όμως εκδοχή, μαζί με στρας ή σε συνδυασμό με κάποιο ψυχρό χρώμα και σχέδιο.

ροζ με glitter νύχια

Το glitter, το οποίο νομίζω ότι ήδη το έχουμε αγαπήσει από το καλοκαίρι, συνεχίζει ως τάση στο μανικιούρ και τον Σεπτέμβριο, με χρώματα όπως το απαλό ροζ ή το κίτρινο.

μεταλλικό χρυσό

Μεταλλικά χρώματα επίσης κυριαρχούν, αφού σίγουρα δίνουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

negative space νύχια

Μπορείς να διαλέξεις ένα μανικιούρ που θα αποτελείται από  μισό χρώμα στα νύχια, το λεγόμενο δηλαδή negative space. Μπορείς να το κάνεις τόσο με ανοιχτά χρώματα, όσο και με σκούρα, με τα οποία η αλήθεια είναι, θα αναδειχθεί καλύτερα.

νύχια φθινόπωρο λευκό ροζ

Μια ακόμη φθινοπωρινή, πολύ γλυκιά τάση στα νύχια είναι το λευκό-ροζ.

πράσινο χρώμα στα νύχια

Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει το πράσινο χρώμα, το χρώμα δηλαδή της φύσης, που αν το επιλέξεις θα έχεις κάνει ένα chic μανικιούρ για αυτή την εποχή.

πουά νύχια

Στα top μανικιούρ για το φθινόπωρο είναι το πουά σχέδιο ή οι μικρές γραμμές.

μανικιούρ με γράμματα

 

Τέλος μια τάση που την έχουμε ξαναδεί, είναι οι λέξεις. Μπορείς είτε να ρωτήσεις την τεχνίτρια νυχιών να σου δώσει κάποια ιδέα ή να γράψεις κάτι που εκφράζει εσένα.