Με μια δυναμική και γεμάτη στυλ συλλογή από το Fairytale by Polymnia ξεκίνησε η τρίτη ημέρα της Bridal Fashion Week. Τρίτη και τελευταία μέρα για την Ελληνική Εβδομάδα Μόδας Γάμου η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη χρονιά.
Fairytale by Polymnia
Fairytale by Polymnia
Fairytale by Polymnia
Την σκυτάλη πήρε η Kallia Kossieri με περίτεχνα νυφικά και ποικιλία σε σχέδια και στυλ. Δημιουργίες που τα είχαν όλα, από πλούσιες δαντέλες και παγέτες μέχρι υπέροχα embelished τριαντάφυλλα.
Kallia Kossieri
Kallia Kossieri
Kallia Kossieri
Kallia Kossieri
Ο οίκος Tranoulis παρουσίασε την πρώτη συλλογή που δεν σχεδίασε ο Theodoros Tranoulis. Νέα πνοή φέρνουν στον διαχρονικό οίκο ο Αναστάσιος και η Αθηνά Τρανούλη που διαδέχονται επάξια τον πατέρα τους και το απέδειξαν με την νέα συλλογή που παρουσίασαν. Φυσικά ο Theodoros Tranoulis συνεχίζει να δίνει το παρών, με τις γνώσεις του και την πολυετή και πετυχημένη παρουσία του στον χώρο. Την παράσταση έκλεψε η καλλιτέχνιδα Shaya Hansen που περπάτησε στην πασαρέλα με μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου.
Tranoulis
Tranoulis
Tranoulis
Tranoulis
Tranoulis
Αναστάστιος Τρανούλης, Νένα Χρονοπούλου, Saya Hansen, Αθηνά Τρανούλη, Θεόδωρος Τρανούλης
Αναστάστιος Τρανούλης, Terry Παγανοπούλου {vesper} editor in chief, Saya Hansen, Αθηνά Τρανούλη
Οι αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney, από την Χιονάτη, την Σταχτοπούτα μέχρι και την Μερίντα, που βρίσκονται μέσα στην καρδιά κάθε κοριτσιού, ζωντάνεψαν σε ένα υπέροχο fashion show του σχεδιαστή Paris Valtadoros. Δημιουργίες με έντονα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον σχεδιαστή όπως οι κατασκευές με καμπύλες δίνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις στις πιο εναλλακτικές νύφες. To Show συνόδευσαν τα illustrations του Gregory Masouras με την βοήθεια της 3D Mapping gr.
Paris Valtadoros
Paris Valtadoros
Paris Valtadoros
Paris Valtadoros
Paris Valtadoros
Το fashion show του σχεδιαστή Stylianos, έριξε την αυλαία για την Bridal Fashion Week ’17 με την όμορφη κολεξιόν “Blooming Love”. Σκοπός του σχεδιαστή είναι να διαδώσει το μήνυμα της αγάπης μέσα από τα χρώματα, τα λουλούδια τα αρώματα και τα υλικά υψηλής ποιότητας που συνδυάζονται για να χαρίσουν ακόμα περισσότερη ομορφιά στις γυναίκες. Για μια ακόμα φορά το Atelier Stylianos δείχνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο και δωρίζει μέρος των εσόδων από την νέα του συλλογή στο Make A Wish Greece (Κάνε-μια-ευχή Ελλάδος). Στο catwalk μάλιστα περπάτησε και η μικρή Χριστίνα.
Stylianos
Stylianos
Stylianos
Stylianos
Christina, Stylianos, Konstantina Kommata
Leave a reply