Ένα μοναδικό fashion show από το Atelier Loukia, που συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ξεχωριστής παρουσίας, πραγματοποιήθηκε στο παλιό Χρηματιστήριο Αθηνών και αποτέλεσε την τελετουργία, μέσα από την οποία η ιστορία του οίκου συναντήθηκε με το σήμερα και τη νέα συλλογή για το χειμώνα του 2016-17 που ολοκλήρωσε η ψυχή του ατελιέ, η Λουκία.
Ο κόσμος της μόδας απέτισε φόρο τιμής στον οίκο υψηλής ραπτικής Atelier Loukia, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια διαμόρφωσε με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του το αυθεντικό πρόσωπο της Ελληνικής δημιουργίας.
Τα εγκαίνια μίας ομαδικής φωτογραφικής έκθεσης, ακολούθησαν μετά την λήξη του catwalk, αφιερωμένης στο έργο της σχεδιάστριας, στην οποία συμμετείχαν τα πιο δυνατά ονόματα της φωτογραφίας σήμερα.
Από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 έως την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, θα διαρκέσει η έκθεση η οποία θα φιλοξενηθεί στο ιστορικό κατάστημα του παλιού Ιανού (Σταδίου 46 και Αρσάκη). Τα έσοδα από την πώληση των φωτογραφικών έργων θα διατεθούν για τους σκοπούς του προγράμματος Act4Greece.
Τη μουσική της εκδήλωσης επιμελήθηκε η τραγουδοποιός Nalyssa Green ενώ χορηγός της βραδιάς ήταν η σαμπάνια Cuvee Carbon που αποτελεί την πιο exclusive σαμπάνια στον κόσμο και διατίθεται σε φιάλες magnum και mathusalem και απευθύνεται σε οινόφιλους και high sοciety αποτελώντας μια σπάνια Σαμπάνια που τη συναντά κανείς σε επιλεγμένες πόλεις του κόσμου.
ΜΑΚΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ
ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ
ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΕΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ Cuvee Carbon
ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ Cuvee Carbon
ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΕΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ Cuvee Carbon





Leave a reply