Μια γυναίκα συνήθως έχει πολλούς ρόλους στην καθημερινή της ζωή και υποχρεώσεις. Όμως  για να φροντίζει τον εαυτό της και να είναι περιποιημένη συνέχεια κατά την διάρκεια της ημέρας, χρειάζεται να έχει μαζί της, στο νεσεσέρ της, τα βασικά για να δείχνει πάντα λαμπερή και φρέσκια! Όπου κι αν βρίσκεσαι λοιπόν είτε  στο αυτοκίνητο, είτε στην δουλειά, είτε οπουδήποτε αλλού, υπάρχουν κάποια καλλυντικά στο γυναικείο νεσεσέρ σου, που αν τα έχεις, θα σε βοηθήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή για μια μικρή ανανέωση!

γυναικείο νεσεσέρ lip balm

Καταρχάς χρειάζεσαι ένα lip balm για να ενυδατώνεις τα χείλη σου και να δείχνουν πιο ζουμερά. Επίσης μια κρέμα για τα μάτια, για να μην δείχνεις κουρασμένη ή ένα concealer που καλύπτει τους μαύρους κύκλους. Έτσι θα δείχνουν πιο φωτεινά και ξεκούραστα! Προτίμησε αυτά τα δύο να είναι σε μορφή στυλό για να τα απλώνεις με το χέρι σου εύκολα και γρήγορα. Απαραίτητο βέβαια είναι ένα ρουζ  ή bronzer, για να τονίζεις τα ζυγωματικά σου.

πινέλο στο γυναικείο νεσεσέρ

Επίσης ένα lip gloss σε παλ απόχρωση είναι άκρως απαραίτητο, ιδιαίτερα αν είσαι όλη μέρα εκτός σπιτιού και έχεις κανονίσει να βγεις για ένα ποτό ή φαγητό μετά την δουλειά. Μην ξεχάσεις ακόμα να βάλεις στο νεσεσέρ σου, μια μάσκαρα που μπορείς να την χρησιμοποιείς όλη μέρα. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ βαριά για να τονίσει το βλέμμα σου.

Τέλος ένας μικρός καθρέπτης θα σου χρησιμεύσει για να βλέπεις όλες τις λεπτομέρειες, καθώς και ένα μικρό πινέλο. Βάζεις φυσικά και το άρωμα σου, μέσα στο νεσεσέρ για να μυρίζεις συνέχεια τέλεια κι είσαι έτοιμη!