Την εξαιρετική δουλειά του σχεδιαστικού δίδυμου Chris & Tonia θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε για μια ακόμη φορά στην 19η Athens Xclusive Deaigners Week. Η νέα τους συλλογή Polis Fall Winter ’16 ’17 είναι εμπνευσμένη από την ταχύτητα της πόλης, η ανάγκη για διαφορετικότητα, το city chic style και η μοντέρνα αρχιτεκτονική.
“Σκοπός αυτής της συλλογής είναι να αναδειχθεί το ρούχο ως αχώριστος σύντροφός μας, με τον οποίο μοιραζόμαστε και ζούμε στιγμές” μας λένε οι δημιουργοί τους και έχουν απόλυτο δίκιο. Τα ρούχα είναι αυτά που επιλέγουμε με προσοχή σε κάθε μας σημαντική στιγμή και είναι πάντα εκεί για να μας τις θυμίζουν. Ένα είναι σίγουρο πάντως, οι δημιουργίες Chris & Tonia με την απίστευτη ποιότητα των υλικών και το εξαιρετικό tailoring σίγουρα είναι η κατάλληλη επιλογή για να μας συντροφεύσουν, να μας στηρίξουν και να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε αυτές τις στιγμές. Κάθε νέα συλλογή είναι ακόμα μια νέα ευχάριστη έκπληξη για εμάς και ανυπομονούμε να δούμε την επόμενη.
Το δίδυμο μάλιστα μας έχει συνηθίσει και σε εντυπωσιακές εμφανίσεις επώνυμων ως μοντέλα στα catwalks και από ότι μαθαίνουμε και αυτή η φορά δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Special guest του Show θα είναι η Γεωργία Γεωργίου, η όμορφη ύπαρξη της ελληνοφρένειας. Το catwalk της νέας συλλογής “Polis” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στις 19:00 στο Συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, Λ.Συγγρου 103 – 105.

Banner Photo Credits

Hairstyling : Nassos Katsiadramis
Make Up Artist : Tiffany Hatzisotiriou
Model : Sofia Harmanda
Accessories : Bloom
Handmade Shoes : Giannaris

 Chris & Tonia "Polis" - 19 axdw - VESPER gr Magazine