Παλιά κηροπήγια μετατρέπονται σε αξεσουάρ, δίχτυα ψαρέματος και απορρίματα από νάιλον σε φορέματα, η νέα συλλογή Η&Μ Conscious Exclusive συνεχίζει να αποδεικνύει την καινοτομία της στην αειφόρο μόδα.

Gια το 2018 αποτίει φόρο τιμής στο κίνημα Τέχνες και Χειροτεχνίες στη Σουηδία και περιλαμβάνει τα νέα αειφόρα υλικά ανακυκλωμένο ασήμι και ECONYL®, μια 100% αναγεννημένη ίνα από δίχτυα ψαρέματος και άλλα απορρίμματα από νάιλον. Από 19 Απριλίου 2018 θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα H&M σε όλο τον κόσμο, καθώς και online στο hm.com

Η νέα συλλογή Conscious Exclusive από την H&M

Η έβδομη κατά σειρά συλλογή Conscious Exclusive προβάλλει τις ολοένα και μεγαλύτερες δυνατότητες της αειφόρου μόδας, με έμφαση στην ανάπτυξη και την καινοτομία, με μια γκάμα υπέροχων και άριστης ποιότητας κομματιών.

Η νέα συλλογή Conscious Exclusive από την H&M

Μαζί με το TENCELTM, τον ανακυκλωμένο πολυεστέρα και το βιολογικό λινό, η H&M είναι στην ευχάριστη θέση να προσθέσει το ECONYL® και το ανακυκλωμένο ασήμι στη σειρά προϊόντων της. Το ECONYL® έχει συμπεριληφθεί στη σύνθεση ενός ντελικάτου διάφανου υφάσματος με εντυπωσιακά κεντήματα, το οποίο αποτελεί μέρος ενός όμορφου λευκού δαντελένιου νυφικού, είτε έχει μετατραπεί σε ένα ρομαντικό σκούρο γκρι- μπλε μακρυμάνικο μίνι φόρεμα. Το ανακυκλωμένο ασήμι εμφανίζεται στα ντελικάτα κοσμήματα που αντλούν την έμπνευσή τους από το κίνημα Τέχνες και Χειροτεχνίες και έχουν σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζουν με τη συλλογή.

Η νέα συλλογή Conscious Exclusive από την H&M

Έμπνευση της συλλογής αποτελεί η δημιουργική κατοικία της Karin και του Carl Larsson, Σουηδών καλλιτεχνών του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα. Οι όμορφοι πίνακες και οι ταπετσαρίες του αγροκτήματος Lilla Hyttnäs, έχει μεταφραστεί από την ομάδα σχεδιασμού της συλλογής Conscious Exclusive σε μια σύγχρονη και αξιοπρόσεκτη συλλογή αριστοτεχνικών γυναικείων ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ από αειφόρα υλικά.

Οι Aamito Lagum, Giedrė Dukauskaitė και Christy Turlington Burns, μοντέλο παγκοσμίου φήμης και ιδρύτρια της οργάνωσης μητρικής υγείας Every Mother Counts, πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της συλλογής που αποτελεί έργο του φωτογράφου μόδας Mikael Jansson.

Η νέα συλλογή Conscious Exclusive από την H&M